Συγκινεί η ανάρτηση του συζύγου της 26χρονης λεχώνας που κατέληξε από ανακοπή καρδιάς

Πριν προλάβει να χαρεί τον ερχομό του παιδιού της, η 26χρονη Ράνια από την Κοζάνη άφησε την τελευταία της πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς. 

Οι γιατροί στο Μαμάτσειο νοσοκομείο έδωσαν μάχη και την επανέφεραν μετά από 80 λεπτά, ωστόσο η άτυχη λεχώνα κατέληξε κατά την διακομιδή της στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης όπου θα νοσηλευόταν σε ΜΕΘ.

Μόλις δύο μήνες νωρίτερα είχε φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της, και όλα έμοιαζαν ιδανικά για την οικογένειά της. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το τραγικό παιχνίδι που τους επεφύλασσε η μοίρα.

Καταρρακωμένος ο σύζυγός της, αποχαιρετά την αγαπημένη του Ράνια με μια σπαρακτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της υπόσχεται να μεγαλώσει το παιδί τους όπως εκείνη ονειρεύονταν:

«Κορίτσι μου όμορφο Γιαβρί μου Ζωή μου ήμασταν στην καλύτερη φάση τις Ζωή μας με τον ερχομό του παιδιού μας και έφυγες μας άφησες δεν το πιστεύω θα με κυνηγάει αυτο το γιατιιι ματάκια μου όμορφα. Ήσουν και θα είσαι ξεχωριστή για εμένα!!!!! το ξέρεις. Ησουν το Κορίτσι μου η Γυναίκα μου η Μανούλα μου το στήριγμα μου σε όλα. Ελπίζω να μας βλέπεις να μας καμαρώνεις και να μου δίνεις δύναμη όπως έκανες πάντα για να μεγαλώσω το παιδί μας με τον καλύτερο τρόπο όπως ήθελες και εσύ κοριτσαρα μου. ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ» έγραψε ο σύζυγός της.

Πηγή: newsbreak.gr