Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Υγεια & Ομορφια

Σέρρες, Κορονοϊός, Αρκουμανέας, Πρόεδρος ΕΟΔΥ: Τα σχολεία δεν αποτελούν αιτία εξάπλωσης

Θεαματική (ίσως και… αχρείαστη τελικά) ήταν η (ούτε) δίωρη επίσκεψη του

Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά στα Σέρρας, το πρωί της Κυριακής 25/10, όπου προϊστατο σύσκεψης στο Διοικητήριο των Σερρών με θέμα την αντιμετώπιση των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη (κυρίως) των Σερρών.

«Αγγλος» στο ραντεβού του, το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τον μετέφερε έκανε την εμφάνισή του στις 9.00 ακριβώς στον σερραϊκό ουρανό και αφού πραγματοποίησε μια …εποπτική περιφορά πάνω από το κέντρο της πόλης, προσγειώθηκε στο κέντρο του Δημοτικού γηπέδου, λιγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το Διοικητήριο Σερρών.

Στη συνέχεια αφίχθηκε με κομβόι οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

Ο Δήμος Σερρών είχε φροντίσει λίγο νωρίτερα με υδροφόρα να καθαρίσει/απολυμάνει τον πεζόδρομο μπροστά από το Διοικητήριο.

Ακόμη πιο νωρίς, δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ είχαν ήδη εγκατασταθεί στην Πλατεία Ελευθερίας για να διεξάγουν ξανά rapid test, (τα οποία είχαν ξεκινήσει το περασμένο τριήμερο Τετάρτη-Παρασκευή και υποτίθεται ότι είχαν ολοκληρωθεί).

Ειπώθηκε δε από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ.Αρκουμανέα, πως τα σχολεία δεν αποτελούν αιτία εξάπλωσης του κορωνοϊού καθώς τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα που έχουν επιβληθεί.

ΠΗΓΗ: https://www.anexartitos.gr/ta-107-toy-nikoy-chardalia-stis-serres-mesa-apo-134-fotos

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.