Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Υγεια & Ομορφια

Σέρρες: Αναλυτικές οδηγίες: Τι ισχύει για μάσκες, αποστάσεις και μέτρα ατομικής υγιεινής

Πού είναι υποχρεωτικές οι μάσκες και πού υπάρχει απλά σύσταση - Δείτε οδηγίες κατασκευής υφασμάτινης μάσκας...

Τι ισχύει από εδώ και στο εξής ενόψει της άρσης των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού, για την υγιεινή χεριών, τις αποστάσεις που πρέπει να κρατάμε και την χρήση της μάσκας, γνωστοποίησε η Υγειονομική Επιτροπή.

Με σύνθημα προστατεύστε εσάς και τους γύρω σας, μειώστε τον κίνδυνο λοίμωξης από τον νέο κορονωϊό, η Υγειονομική Επιτροπή, δημοσίευσε αναλυτικές οδηγίες για την χρήση μάσκας, καθώς και πώς μπορούμε να κατασκευάσουμε μόνοι μας υφασμάτινα μάσκες.
 
Untitled-1-01
Untitled-1-02
Untitled-1-03
Untitled-1-04
Untitled-1-05
Untitled-1-06
Untitled-1-07
Untitled-1-08
Untitled-1-09


 
Ορίστηκε τι ισχύει για όσα πρέπει να γνωρίζουμε αναφορικά με την χρήση της μάσκας, τις αποστάσεις και την υγιεινή σε: γραφεία, σχολεία, Πανεπιστήμια, φροντιστήρια, χώρους λατρείας, καταστήματα εστίασης, σούπερ μάρκετ και μαγαζιά τροφίμων, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ασανσέρ, ανοιχτούς χώρους, νοσοκομεία, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής.

Δείτε τις οδηγίες Δημόσιας Υγείας (υγιεινή χεριών, αποστάσεις, χρήση μάσκας) στις βασικές κατηγορίες δημόσιων χώρων, με βάση τις τελικές κατευθύνσεις που εγκρίθηκαν χθες από την Υγειονομική Επιτροπή.

Πηγή: protothema.gr
ΜΕΤΡΑ_ΔΗΜΟΣΙΑΣ_ΥΓΕΙΑΣ-01

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.