Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Υγεια & Ομορφια

Καταστήματα Καπετάνης: 1+1 Δώρο. Η Νέα Συλλογή Lingerie Dorina ενθουσιάζει! (ΦΩΤΟ)

Η Τεχνογνωσία Dorina για Διαμόρωση Ομορφότερου Μπούστου και ο ευφάνταστος σχεδιασμός δημιουργούν μοναδικές προτάσεις που τονίζουν την θυληκή σας πλευρά...

Για να δείτε όλη την Συλλογή Πατήστε ΕΔΩ.

Η διαδρομή

Όλα ξεκινούν από μια έμπνευση η οποία αποτυπώνεται σε ένα χαρτί. Στην συνέχεια χρησιμοποιείται η τεχνογνωσία Dorina και φυσικά άριστης ποιότητας υφάσματα και δαντέλες για να καταλήξουμε στο τελικό προϊόν που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι άλλο από το Abigail.

Smart Pack 1+1 Δώρο

Ένα Smart Pack 2 τεμαχίων με ένα δαντελένιο και ένα every day σουτιέν. 

Η σειρά περιλαμβάνει τα T-Shirt Bra με Ενίσχυση και Δαντέλα που βλέπεται αριστερά στην φωτογραφία αλλά και το Σουτιέν χωρίς Ενίσχυση σε μαύρο χρώμα και καλύπτει πολύ μεγάλα μεγέθη. 

Η σειρά Alissa με επικάλυψη διχτυωτού δαντελένιου υφάσματος και Σατέν Λωρίδες περιλαμβάνει T-Shirt Bra και Brazilian Slip. Ένα Μπλε Σκούρο και ένα Γκρι σε Smart Pack 1+1 Δώρο. 

 

T-Shirt Bra 1+1                          


Brazilian Slip Alissa

 


Καταστήματα Καπετάνης - Όλες οι Νέες Συλλογές των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Brands στα πιο Οργανωμένα Καταστήματα της Ελλάδας!  
Εσώρουχα Τriumph, Sloggi, Luna, Diesel, Wonderbra, Lormar, Dim Paris. Ελληνικά Brands: Minerva, Helios, Palco Μαγιό: Bluepoint, Blu4u, Triumph, Sloggi, Gossip by Minerva

Γνωρίστε όλες τις Νέες Συλλογές Καλοκαίρι 2019 σε Τιμές Εκπτώσεων έως -50% πριν εξαντληθούν!

Νέα Συλλογή Γυναικείων Εσωρούχων GKapetanis με άριστα Value for Money που παράγονται στις εγκαταστάσεις μας στην ΒΙ.ΠΕ. Σερρών.

Καταστήματα Καπετάνης Πλατεία Εμπορίου 7,  Βενιζέλου 7 & GKapetanis Lingerie στην Μεραρχίας 30 σε έναν σύχρονο χώρο 400m2.

webstores: https://store.kapetanis.com/

https://senseware.gr/
Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.