Υγεια & Ομορφια

Το κατάστημα No Name διαθέτει μια μοναδική ποικιλία από ρούχα υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε σε απίθανες τιμές! Επισκεφθείτε τώρα το κατάστημα στην Οδό Ερμού 1 και ανακαλύψτε ολόκληρη τη χειμερινή του συλλογή!

Το ανδρικό κούρεμα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απόλαυση! Πρόκειται για μια από τις λίγες περιποιήσεις που μπορεί να δεχτεί ένας άντρας και φυσικά θα πρέπει να γίνεται σωστά! Στις Ανδρικές Κομμώσεις Billys, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες κομμωτηρίου για όλες τις ηλικίες, από παιδικά κουρέματα μέχρι κουρέματα και hairstyles για μεγάλους κυρίους, και φαίνεται σε κάθε όψη της δουλειάς μας ότι κατέχουμε καλά την κομμωτική τέχνη! Θα μας βρείτε στην Οδό Τρωάδος 11, στις Σέρρες. Τηλέφωνο: 2321057237...

Ένα νέο κατάστημα, που διαθέτει γυναικεία μόδα σε μεγάλα μεγέθη, άνοιξε στο κέντρο της πόλης και, συγκεκριμένα, στη Μεραρχίας 10 (πρώην AGO MODA)!

Τα ρούχα της Ivoni Fashion For Women, αποτελούν τις πιο must προτάσεις για το φετινό χειμώνα! Επισκέψου το κατάστημα και ανακάλυψε αμέτρητες επιλογές για το πώς να τα συνδυάσεις!

Αφιερωθήκαμε χρόνια τώρα στην εκπαίδευση των επαγγελματιών ομορφιάς καθώς συνειδητοποιήσαμε την ανάγκη όχι μόνο για την μετεκπαίδευση των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ αλλά την εξ ολοκλήρου εκμάθηση της τέχνης της κομμωτικής σε νέους και νέες που επιθυμούν να ενταχθούν στον χώρο ομορφιάς...

Σελίδα 1 από 609

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.