Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Υγεια & Ομορφια

Αφιερωθήκαμε χρόνια τώρα στην εκπαίδευση των επαγγελματιών ομορφιάς καθώς συνειδητοποιήσαμε την ανάγκη όχι μόνο για την μετεκπαίδευση των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ αλλά την εξ ολοκλήρου εκμάθηση της τέχνης της κομμωτικής σε νέους και νέες που επιθυμούν να ενταχθούν στον χώρο ομορφιάς.

Το SIK FOR MEN φιλοξενεί στη βιτρίνα του τις τελευταίες τάσεις της αντρικής μόδας! Όλα τα απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να έχει ο άντρας στην ντουλάπα του, βρίσκονται στη  συλλογή του καταστήματος! Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμες μάρκες και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας! Θα βρείτε το SIK FOR MEN στις Σέρρες, στην Οδό Παναγή Τσαλδάρη 19. Τηλέφωνο: 2321027976...

Το ανδρικό κούρεμα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απόλαυση! Πρόκειται για μια από τις λίγες περιποιήσεις που μπορεί να δεχτεί ένας άντρας και φυσικά θα πρέπει να γίνεται σωστά! Στις Ανδρικές Κομμώσεις Billys, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες κομμωτηρίου για όλες τις ηλικίες, από παιδικά κουρέματα μέχρι κουρέματα και hairstyles για μεγάλους κυρίους, και φαίνεται σε κάθε όψη της δουλειάς μας ότι κατέχουμε καλά την κομμωτική τέχνη!

Επώνυμες εταιρείες, μεγάλη ποικιλία ρούχων, απίθανες τιμές: τι άλλο θες για να περάσεις μια βόλτα απ' το Gang Clothing?! Το γνωστό κατάστημα των Σερρών, σου κάνει άκρως δελεαστικές εκπτώσεις 40% και σε... προκαλεί να βγεις για ψώνια!

Ανανέωσε την εμφάνισή σου με μοναδικά σχέδια, υφάσματα και χρώματα από τη νέα συλλογή '𝙁𝙒20-21 του Ivoni Fashion For Women! Ανακάλυψε ρούχα που θα αποτελέσουν την απόλυτη τάση της σαιζόν! Οι νέες αφίξεις του καταστήματος, θα σε συναρπάσουν!

Σελίδα 1 από 783

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.