Μητέρα για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει η Άντζελα Γκερέκου, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Ένα μωρό φέρνει πάντα ευτυχία, ολοκλήρωση κι ελπίδα. Σκορπίζει χαρά, γέλια, ακόμη και συγκίνηση. Και αυτό είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά η Άντζελα Γκερέκου, η οποία πλέον ανυπομονεί για τη στιγμή που το σπιτικό της θα γεμίζει ξανά με μωρουδιακά γέλια και παιχνίδια ξορκίζοντας οριστικό τον πόνο και την θλίψη που είχε ριζώσει στην ψυχή της, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Μητέρα για δεύτερη φορά η Άντζελα Γκερέκου, 1 χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία η Άντζελα Γκερέκου πέταξε τα μαύρα και έβαλε πάλι λίγο χρώμα στη ζωή της. Μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν είναι καθώς θέλει να κάνει ένα ολικό restart στην ζωή της. Έτσι πριν λίγες μέρες, στις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κέρκυρα πήρε μια απόφαση ζωής.

Έχοντας ως πολύτιμο σύμμαχό της πλέον τον Δημήτρη Δημητρούλη, που τους τελευταίους μήνες αποτελεί τον φύλακα άγγελό της, η Άντζελα ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό YES MAGAZINE η Άντζελα Γκερέκου πήρε την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί. Ήταν το μεγάλο της όνειρο, μετά την γέννηση της μονοχοκόρης της Μαρίας.

Πηγή: athensmagazine.greuropost.gr