Εμφανώς συγκινημένος ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του ύμνου της Ελλάδας.Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου και έγραψε ιστορία, αφού είναι πλέον κάτοχος του έκτου του ευρωπαϊκού του τίτλου.

Στη συνέχεια ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του ύμνου της Ελλάδας.

Στη γυναίκα του, Βασιλική Μιλλούση και στις δύο του κόρες αφιέρωσε -εμφανώς συγκινημένος- το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Έλληνας αθλητής τόνισε ότι δάκρυσε σκεπτόμενος ότι τον βλέπουν τα «κορίτσια του» (ανέφερε μάλιστα ότι οι κόρες του τον είδαν να αγωνίζεται πρώτη φορά από κοντά), ενώ εξήγησε τους λόγους που καθιστούν αυτό το μετάλλιο ξεχωριστό.

«Ξεκάθαρα ήρθα για το χρυσό μετάλλιο και μόνο. Δεν πρόλαβα τους αγώνες της πρόκρισης, καθώς ήμουν χειρουργημένος. Είναι ξεχωριστό μετάλλιο για πολλούς λόγους. Είναι το 6ο, προέρχομαι από χειρουργείο. Ξεχωριστό, αφού είναι εδώ τα παιδιά μου. Με είδαν για πρώτη φορά από κοντά. Έκανα μια γρήγορη αναδρομή σ’ όλη τη δύσκολη χρονιά που είχα. Σκεπτόμενος ότι με βλέπουν τα κορίτσια μου λύγισα.

Εκτός από έναν αθλητή, όλοι ήταν νεότεροί μου. Παίζουμε με την εμπειρία και την αυτοπεποίθηση. Μέχρι το 2024 μπορούμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε πρωταθλήματα. Όλοι σκεπτόμαστε την πρώτη θέση.

Το κλίμα είναι πολύ καλό, φιλοξενεί πολλούς Έλληνες. Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στα κορίτσια μου. Έχω δώσει κάποιες υποσχέσεις στον εαυτό μου. Έχω δώσει και την ψυχή μου γι’ αυτό το άθλημα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

πηγή: https://www.sport-fm.gr/article/sports/petrounias-sugkinimenos-stin-anakrousi-tou-ethnikou-umnou/4318980