Αν περνάς κι εσύ αρκετή ώρα σκρολάροντας στo feed του Instagram και στο Pinterest βλέποντας σπίτια με boho διακόσμηση, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο.

Το boho ήρθε για να μείνει καθώς εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια γίνεται ολοένα και περισσότερο αγαπήτο από το κοινό. Υιοθετείται στη διακόσμηση, στη μόδα και μάλιστα συνδυάζεται και με άλλα στυλ όπως είναι το boho chic ή το boho rustic, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για decoration.

Αν το boho σε εκφράζει και θέλεις να διαμόρφωσεις το σαλόνι σου ή τον προσωπικό σου χώρο με boho λεπτομέρεις ή ακόμα καλύτερά με boho chic, σου έχουμε μερικές ίδεες που θα σε βοηθούσουν εύκολα και γρήγορα να δώσεις boho vibes στον χώρο σου.

  1. Μακραμέ

Πρόκειται για τα πλεκτά λευκά διακοσμητικά που αποτυπώνουν σε κάθε τους πλέξη τον boho χαρακτήρα τους. Στο εμπόριο θα βρεις πολλά καταστήματα με μακραμε διακοσμητικά ή ακόμα και διακοσμητικά τοίχου, τα οποία αποτελούν το απόλυτο Trend του boho chic. Φυσικά μην το παρακάνεις καθώς αν επιλέξεις πολλά μακραμέ στοιχεία γαι τον χώρο σου, θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από το boho chic style.

  1. Φυτά Εσωτερικού Χώρου & Pampas Grass

Τα φυτά εσωτερικού χώρου καθώς και τα pampas grass αποτέλουν το must have item για να δημιουργήσεις το απόλυτο boho chic style. Επισκέψου το ανθοπωλείο της γειτόνιας και συμβουλεύσου τους ειδικούς προκείμενου να επιλέξεις τα κατάλληλα φυτά και κασπώ για τον χώρο σου. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις φυτά ανάλογα με τον φωτισμό του χώρου που θα τα τοποθετήσεις αλλά και με την φροντίδα που χρειάζονται.

  1. Yφάσματα

Φυσικά από το boho chic χώρο σου δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα υφάσματα. Μπορείς να επιλέξεις από τα καταστήματα Tsarouhis ριχτάρια στα χρώματα που κυριαρχούν στον χώρο σου ή ακόμα και κουρτίνες, οι οποίες θα ολοκληρώσουν την ανανέωση στη διακόσμηση. Μη διστάσεις να συνδυάσεις χρώματα της φύσης κάθως και πιο σκούρα χρώματα που θα ολοκληρώσουν την Boho chic παλέτα σου.

Extra Tip: Αν πιστεύεις πως υπάρχει ακόμα χώρος στο σπίτι σου, μη διστάσεις να προσθέσεις μεγάλα μαξιλάρια είτε στους καναπέδες είτε στο πάτωμα καθώς και bamboo λεπτομέρεις όπως bamboo κουτιά αποθήκευσης.