Ένα διπλό ουράνιο τόξο φαίνεται πως διαπέρασε τα σύννεφα πάνω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, λίγο πριν ανακοινωθεί η είδηση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 96 ετών, έπειτα από 70 χρόνια παραμονής τον θρόνο.

«Η Bασίλισσα Ελισάβετ πέθανε ειρηνικά στο Balmoral σήμερα το απόγευμα», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την ίδια ημέρα.

Κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω από την βασιλική κατοικία στο Λονδίνο, εν μέσω ανησυχιών σχετικά με την υγεία της μονάρχη, όταν τα ουράνια τόξα έκαναν την εμφάνισή τους.

 

 

Νωρίτερα την Πέμπτη, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχαν ανακοινώσει ότι οι γιατροί της βασίλισσας Ελισάβετ «ήταν ανήσυχοι» για την κατάσταση της υγείας της και «συνέστησαν να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση» στην κατοικία του Μπαλμόραλ στην Σκωτία.« Η βασίλισσα συνεχίζει να αισθάνεται άνετα στο Μπαλμόραλ», ανέφερε η σύντομη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Στην κατοικία του Μπαλμόραλ στην Σκωτία μετέβησαν τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Χάρι, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της.

Πηγή: enikos.gr