Η άτυχη 35χρονη που εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης χθες Πέμπτη, στο διαμέρισμά της στη Λάρισα, ονομαζόταν Ιωάννα Παπαρίζου.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν από γείτονες στην περιοχή λόγω της έντονης δυσοσμίας, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν την σορό της άτυχης 35χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν νεκρή για περισσότερες από 7 ημέρες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Η 35χρονη έφερε συντριπτικό κάταγμα κεφαλής και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, με τις Αρχές να αναζητούν ως κύριο ύποπτο τον σύντροφο της 35χρονης, ο οποίος κατάγεται από το Πακιστάν και μέχρι στιγμής αγνοείται.

Λάρισα: Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για τα αίτια θανάτου της 35χρονης Ιωάννας

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραββαρίτη, ο θάνατος της 35χρονης στη Λάρισα ήταν ακαριαίος και ο δράστης προσπάθησε να συγκαλύψει την αποτρόπαια ενέργειά του, τονίζοντας πως “το κάταγμα φαινόταν από την πρώτη στιγμή πάντως και από την πρώτη στιγμή μίλησα για εγκληματική ενέργεια” και επεσήμανε πως υπάρχει ένα όργανο στον χώρο το οποίο θα μπορούσε να είναι το όργανο που χρησιμοποιήθηκε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το onlarissa.gr, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, με την 35χρονη να είναι τυλιγμένη με ένα πάπλωμα.

Λόγω της προχωρημένης σήψης, αρχικά εκτιμήθηκε πως επρόκειτο για θάνατο από παθολογικά αίτια, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η άτυχη γυναίκα έφερε χτύπημα στο κεφάλι.

Λάρισα: Το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες

Σύμφωνα με περίοικους το ζευγάρι κυκλοφορούσε κυρίως βραδινές ώρες και είχε αρκετές εντάσεις. Όπως αναφέρει το onlarissa, το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικοί.

Να αναφέρουμε πως οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συντρόφου της 35χρονης, ο οποίος είναι βασικός ύποπτος. Μάλιστα οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να έχει καταφέρει να περάσει τα σύνορα και γι αυτό ενημερώνουν τις αρχές γειτονικών χώρων.

Μάλιστα να αναφέρουμε πως η άτυχη γυναίκα είχε στο παρελθόν καταγγείλει στις αρχές περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ το ζευγάρι φέρεται να είχε απασχολήσει την αστυνομία για ναρκωτικά.

Πηγή: enimerotiko.gr