Τι είναι το στοίχημα λαιβ και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του

 

Ο παράγοντας ψυχαγωγίας μπορεί να αυξηθεί πάρα πολύ μέσω των ζωντανών στοιχημάτων. Το Rabona στοίχημα λαιβ είναι ένα στοίχημα που πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο.

 

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στοιχημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν σε φαινομενικά ασήμαντα γεγονότα του παιχνιδιού ή στις επόμενες καθοριστικές καταστάσεις του παιχνιδιού μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

 

Φυσικά, το στοίχημα διακανονίζεται επίσης πολύ πιο γρήγορα σε σύγκριση με ένα στοίχημα πριν από τον αγώνα που γίνεται πολύ πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

 

Πλεονεκτήματα του στοίχημα λαιβ

 

Ένα πλεονέκτημα του στοίχημα λαιβ είναι ότι μπορείτε να έχετε στα χέρια σας πολύ περισσότερες πληροφορίες από ό,τι πριν από τον αγώνα.

 

Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε τις συνθέσεις και των δύο ομάδων, τους σχηματισμούς τους και την τρέχουσα κατάσταση των παικτών.

 

Μπορείτε επίσης να δείτε ποια ομάδα αποδίδει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δηλ. ασκεί συνεχώς πίεση, κάνει σουτ προς το τέρμα, παίρνει κόρνερ κ.λπ.

 

Μπορείτε να πράξετε ανάλογα και να επιλέξετε την κατάλληλη στοιχηματική επιλογή.

 

Για να επωφεληθείτε μακροπρόθεσμα από το στοίχημα λαιβ, λάβετε υπόψη σας τα εξής.

 

 

Επιλογή παιχνιδιού & πράκτορα στοιχημάτων

 

Τα πιο δημοφιλή γεγονότα έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ των στοιχηματικών εταιρειών. Από αυτά τα κορυφαία παιχνίδια των πρωταθλημάτων ή της ημέρας, οι περισσότεροι τζίροι των πρακτόρων σημειώνονται στην πιστωτική πλευρά.

 

Όταν αναζητάτε ακραίες τιμές στις αποδόσεις στοιχημάτων ή πολύ φουσκωμένες αποδόσεις, σίγουρα αξίζει να ενδιαφέρεστε και για τα όχι και τόσο δημοφιλή ερείσματα μιας αγωνιστικής ημέρας.

 

Σε περίπτωση που πρόκειται για κορυφαίο γεγονός, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συγκρίνετε τις αποδόσεις μεταξύ διαφορετικών εταιρειών στοιχημάτων προτού προβείτε σε ένα στοίχημα λαιβ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

 

Επισκόπηση των στοιχημάτων που παίχτηκαν

 

 

Οι δυνατότητες στοιχηματισμού σε ένα αθλητικό γεγονός σε πραγματικό χρόνο είναι φαινομενικά απεριόριστες με μερικούς πράκτορες. Επομένως,  θα ήταν καλο να κάνετε εκ των προτέρων ένα σχέδιο και να επισημάνετε τις στοιχηματικές επιλογές που αξίζει να εξετάσετε.

 

Επιπλέον, η δυνατότητα ατομικών απεικονίσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλίσετε μια επισκόπηση των δικών σας στοιχηματικών γεγονότων. Με πολλούς πράκτορες, είναι δυνατή η απόκρυψη των στοιχηματικών επιλογών που δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Παρακολουθήστε την αρχική κατάσταση

 

Για να παίξετε επιτυχώς και μακροπρόθεσμα συμβουλές σε πραγματικό χρόνο, πιθανόν να μην είναι αρκετό να συμβουλευτείτε τις παραπάνω πληροφορίες από την αρχική φάση του παιχνιδιού.

 

Οι τάσεις και οι αγαπημένες θέσεις που έχουν γίνει με βάση αυτές τις γνώσεις πριν από το παιχνίδι δεν πρέπει να θάβονται αυθόρμητα στο χώμα εξαιτίας ενός απρόσμενου συμβάντος στον αγωνιστικό χώρο.

 

Ακόμη και αν ένα από τα κριτήρια του στοίχημα λαιβ είναι η γρήγορη λήψη αποφάσεων, είναι λογικό να αφιερώνουμε χρόνο για να σκεφτούμε, για παράδειγμα: Μπορεί το φαβορί να γυρίσει το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω στο σκορ; Σε αυτή την περίπτωση, ένα μικρό στοίχημα στη νίκη είναι επωφελές – οι αποδόσεις στοιχήματος θα έχουν πολλαπλασιαστεί μετά την ήττα.

 

Το στοιχημα λαιβ παρέχει περισσότερες επιλογές

 

Εάν το φαβορί σας δεν έχει διάθεση να παίξει μετά την ανατροπή και, κατά τη γνώμη σας, στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να αναμένεται μόνο ισοπαλία, είναι κατάλληλο ένα στοίχημα στο επόμενο γκολ αντί για ένα στοίχημα νίκης.

 

Το ιδιαίτερο με το στοίχημα λαιβ είναι ότι μπορείτε να αντιδράσετε σε όλα τα γεγονότα που σχετίζονται με το επιλεγμένο παιχνίδι.

 

Ωστόσο, παρά την έξαρση της αδρεναλίνης, είναι σημαντικό να διατηρείτε την ψυχραιμία σας: αν μια αθλητική αντιπαράθεση εξελίσσεται έντονα, αν τραυματιστούν κρίσιμοι παίκτες ή αν υπάρχουν πολλές αποβολές, είναι καλύτερο να απέχετε από την τοποθέτηση ενός στοίχημα λαιβ.

 

Αποδόσεις στοίχημα λαιβ

 

Το στοίχημα εντός παιχνιδιού συνεπάγεται εγγενώς υψηλά επίπεδα ενθουσιασμού και διέγερσης. Επιπλέον, πρέπει να λαμβάνονται γρήγορες αποφάσεις υπέρ ή κατά ενός στοιχήματος.

 

Λαμβάνοντας υπόψη την πίεση του χρόνου και τις πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για σκέψη σχετικά με την ποιότητα των αποδόσεων στοιχήματος.

 

Οι αλλαγές στις αποδόσεις σε ένα στοίχημα λαιβ υποδεικνύονται συνήθως με βέλη και χρωματιστές σημάνσεις.

 

Εάν οι αποδόσεις ρυθμίζονται αυτή τη στιγμή, δεν θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε ένα στοίχημα αυτή τη στιγμή.