Συναγερμός έχει σημάνει για την 14χρονη Μαρκέλλα, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή από τη Νίκαια.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η μητέρα της στους αστυνομικούς του τοπικού ΑΤ, η κόρη της είχε απήχθη πάλι περίπου 20 ημέρες πριν από τον ίδιο άντρα, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με την μητέρα- είναι παντρεμένος και ζούσε πριν από διάστημα στην περιοχή.

Ανακοίνωση για την κοπέλα εξέδωσε και το Χαμόγελο του Παιδιού το περασμένο Σάββατο:

«Στις 7/10/2022 και ώρα 21:30, απήχθη παρά τη θέληση της από ενήλικο άρρεν άτομο, από τη Νίκαια Αττικής, η Μαρκέλλα Τ., 14 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 08/10/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

Πηγή: skai.gr