Καταγγελία «βόμβα» με αφορμή την κατάσταση της υγείας της!

Survivor spoiler: Κι εκεί που το Survivor 5 βρίσκεται στην τελική του ευθεία, ξαφνικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του βρίσκονται αντιμέτωποι με την νομική κίνηση της Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία στρέφεται εναντίον της και επισήμως, ακολουθώντας την νόμιμη οδό.

Η παίκτρια καταγγέλλει πως είχε τραυματιστεί σοβαρά στη διάρκεια του Survivor 4, αλλά δε δέχθηκε τη δέουσα ιατρική φροντίδα ούτε και ενημερώθηκε για τη σοβαρότητα του προβλήματος. Το αποτέλεσμα είναι η υγεία της να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη, με συνέπεια η ίδια να ψάχνει τη δικαίωσή της, με το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα να αναλαμβάνει την υπόθεση.

Survivor spoiler: Η ανακοίνωση για την νομική κίνηση της Σοφίας Μαργαρίτη έναντι του Ατζούν

«Το δικηγορικό μας γραφεί έλαβε εντολή από την κυρία Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρείας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Suvrivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητά της. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος της βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντάς της ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της. Σήμερα, εξαιτίας τη αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας».