Το πόκερ είναι ένα πολύπλοκο παιχνίδι καρτών. Για να το παίξετε με επιτυχία στο Librabet, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τις δυνατότητες στοιχηματισμού πόκερ στο Librabet.

Δομή των στοιχημάτων στις διάφορες μορφές του παιχνιδιού

Υπάρχουν διαφορετικές μορφές τραπεζιών μέσα στους κλάδους του πόκερ. Καθορίζονται από τη δομή των πιθανών στοιχημάτων. Αυτό καθορίζει τη δυναμική και τη στρατηγική: όσο περισσότερες επιλογές έχει ένας παίκτης στο Librabet, τόσο πιο δύσκολο είναι να υπολογίσει τη σωστή απόφαση.

Χωρίς όριο

Η νεότερη μορφή, η οποία έγινε η πιο δημοφιλής στον κόσμο μετά την εμφάνιση του Texas Hold’em. Σε αυτή την πειθαρχία είναι 100% αποτελεσματική, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε πολύπλοκες ισορροπημένες στρατηγικές σε διαφορετικά βάθη στοίβας.Το φορμάτ δεν έχει περιορισμούς στα στοιχήματα και τις αυξήσεις.

Οι συμμετέχοντες στο Librabet έχουν πλήρη ελευθερία δράσης.Ακόμα και ένα opener-push δεν απαγορεύεται, αν και όσον αφορά τα αναμενόμενα κέρδη είναι μια αμφιλεγόμενη τεχνική.

CAP

Πρόκειται για μια μορφή που περιορίζει τον μέγιστο αριθμό μαρκών που μπορεί να βάλει ένας παίκτης στο ποτ σε ένα μόνο χέρι. Για παράδειγμα, ακόμη και με στοίβα 200 BB, ένας παίκτης μπορεί να πάει all-in μόνο για το ποσό που ορίζει το όριο. Αυτό είναι συνήθως 20-30 BB. Το CAP δεν είναι η πιο συνηθισμένη μορφή και είναι ο διάδοχος της στρατηγικής short stack (SSS) που ήταν δημοφιλής στις πρώτες ημέρες του online πόκερ.

Όριο ποτ

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η μορφή έχει όριο που καθορίζεται από το μέγεθος του ποτ. Αυτό σας αποτρέπει από το να αυξήσετε γρήγορα το ποτ και να πάτε all-in. Αυτός ο τύπος στοιχηματισμού έχει ριζώσει σε κλάδους με υψηλή διακύμανση, ιδίως στο Omaha. Σε αυτό το παιχνίδι, η αξία των χεριών «κυμαίνεται» συνεχώς. Επιπλέον, το πλεονέκτημα στο Omaha αλλάζει με κάθε νέο φύλλο στο τραπέζι του Librabet.

Η μορφή Pot-Limit σας επιτρέπει να περιορίσετε την επίδραση της διακύμανσης σε πειράματα με μικρή διασπορά της δύναμης των χεριών.

Για παράδειγμα, στο Hold’em, οι άσσοι τσέπης έχουν 81% ή περισσότερο equity και θέλουν να πάνε all-in. Στο Omaha, έχουν λιγότερο από 60% και συχνά χάνουν από συνδυασμούς πέντε φύλλων στο postflop.

Σταθερό όριο

Μια κλασική μορφή με προκαθορισμένα μεγέθη SB και BB και όριο στον αριθμό των αυξήσεων. Λόγω των μικρών αποδόσεων ποτ, έχει υψηλή διακύμανση, αλλά σας αποτρέπει από το να τινάξετε το ποτ στον αέρα και να χάσετε πολλά. Η δυνατότητα στοιχηματισμού στο Texas Hold’em limit poker παραμένει ένα πνευματικό χόμπι των επαγγελματιών. Τα παιχνίδια FL παραμένουν δημοφιλή μεταξύ των έμπειρων συμμετεχόντων, αλλά οι ερασιτέχνες συνήθως δεν πέφτουν με τα μούτρα.

Πώς να ποντάρετε σωστά στο πόκερ

Για να ενεργήσετε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, πρέπει να κατανοήσετε τους εσωτερικούς μηχανισμούς της πειθαρχίας. Το να γνωρίζετε πώς να στοιχηματίζετε είναι μια σημαντική πτυχή. Επηρεάζει το αναμενόμενο κέρδος.

Η σειρά των στοιχημάτων στο Texas Hold’em και στο Omaha

Η σειρά των κινήσεων στο πόκερ στους πιο δημοφιλείς κλάδους έχει παρόμοια δομή. Στο Hold’em και στο Omaha είναι διαθέσιμες και οι 3 μορφές, αν και ο αριθμός των παικτών στα τραπέζια με διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων διαφέρει.

Στο preflop και στους δύο κλάδους ο ντίλερ συγκεντρώνει τα μεγάλα και μικρά blinds, μοιράζει φύλλα και ανακοινώνει την ανταλλαγή. Ο πρώτος που ενεργεί είναι ο παίκτης στην πρώτη θέση. Στη συνέχεια – με τη ροή των δεικτών του ρολογιού.

Στο postflop, η πρώτη κίνηση γίνεται από έναν παίκτη πόκερ χωρίς θέση. Από αυτή την άποψη, το μικρό blind αποτελεί μειονέκτημα στο τραπέζι. Είναι πάντα OOP (Out of Position) σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Στη συνέχεια, οι παίκτες ενεργούν δεξιόστροφα για να κάνουν check, να ποντάρουν, να αυξήσουν ή να πασάρουν (ανάλογα με το περιεχόμενο).

7-φυλλο Stud

Πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους κλάδους πόκερ σε μορφή limit. Στο Stud δεν υπάρχουν blinds, αλλά όλοι οι συμμετέχοντες δίνουν ένα ante για να δημιουργήσουν ένα αρχικό ποτ. Στη συνέχεια, μοιράζονται στους παίκτες τρία φύλλα στον καθένα. Ένα από αυτά αποκαλύπτεται. Ο παίκτης πόκερ με το χαμηλότερο φύλλο ποντάρει το υποχρεωτικό χέρι γέφυρας.

Στη συνέχεια, η σειρά πηγαίνει δεξιόστροφα. Κάθε παίκτης κάνει πάσο, ισοφαρίζει ή αυξάνει σε τραπέζι χαμηλού πονταρίσματος. Στις επόμενες δύο σειρές, ο παίκτης με τον ισχυρότερο συνδυασμό ανοιχτών φύλλων ενεργεί πρώτος. Ο παίκτης περιορίζεται στο μικρό ποντάρισμα για δύο γύρους και στη συνέχεια στο μεγάλο ποντάρισμα.