Μέγας Χορηγός στην παράσταση του έργου «Όνειρο Θερινής Νυκτός του William Shakespeare, η οποία ανέβηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 16 και 17 Φεβρουαρίου από τους Χορευτές του Βορρά υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Τατιάνας Παπαδοπούλου, ήταν η Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Embryoclinic».

 

 

Όραμα και αποστολή της «EmbryoClinic» αποτελεί η προσφορά υψηλού επιπέδου Ιατρικής Τέχνης και η έμπρακτη κοινωνική προσφορά με έμφαση σε δράσεις που υπηρετούν την τέχνη, τον πολιτισμό και το περιβάλλον με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

Στο πλαίσιο αυτό η Μονάδα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της καλλιτεχνικής ομάδας για στήριξη.

 

 

«Το πάθος, η προσήλωση, η αρμονία και η αριστεία της Τατιάνας Παπαδοπούλου, των «Χορευτών του Βορρά» και της καλλιτεχνικής ομάδας που τους πλαισιώνει αποτέλεσαν για εμάς έμπνευση και εγγύηση για μια υψηλότατου επιπέδου καλλιτεχνική εμπειρία» ανέφερε ο Επιστημονικός Διευθυντής της EmbryoClinic, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, Δρ Ηλίας Τσάκος, προσθέτοντας: «πράξαμε το χρέος μας απέναντι στην κοινωνία».

 

«Η Ιατρική  είχε πάντοτε στενή σχέση με την Τέχνη και τον Πολιτισμό από τα χρόνια του Ιπποκράτη έως σήμερα.  Είναι χρέος μας να υπηρετούμε αυτό το ιδεώδες με κάθε δυνατό τρόπο» σημείωσε από την πλευρά της η Διευθύντρια της EmbryoClinic, Χειρουργός Μαστού, Δρ Κανελίνα Μπίμπα.

 

Το κοινό της Βόρειας Ελλάδας υποδέχτηκε με θέρμη την παράσταση, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν ταχύτατα και οι εντυπώσεις ήταν ιδιαίτερα θετικές.

 

«Συγχαίρουμε θερμά τους συντελεστές αυτής της καλλιτεχνικής επιτυχίας και υποκλινόμαστε ταπεινά για ακόμη μια φορά στο μεγαλείο της Τέχνης, που παράλληλα με τις πολλαπλές θετικές επιδράσεις της μάς πρόσφερε και μια ψυχικά θεραπευτική εμπειρία» πρόσθεσε η Δρ Μπίμπα.

 

 

 

Μέγας Χορηγός EmbryoClinic

Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ