Ο Στέλιος Καζαντζίδης υπήρξε ένας από τους λίγους τραγουδιστές, που κέρδισαν αναντίρρητα τον τίτλο του λαϊκού ερμηνευτή, αγαπήθηκε φανατικά και μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των Ελλήνων με την λαϊκή φωνή του.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή στις 14 Σεπτεμβρίου 2001, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, σε ηλικία 70 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Στην προσωπική του ζωή, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής παντρεύτηκε την Μαρινέλλα τον Μάιο του 1964 μετά από 8 χρόνια δεσμού και χώρισαν το 1966. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Βάσω τον Απρίλιο του 1982 και έμεινε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η Βάσω Καζαντζίδη αποτελούσε τη γυναίκα της ζωής του, την καλύτερη του φίλη και ο λαϊκός τραγουδιστής την αποκαλούσε «θησαυρό».

Ο Στέλιος Καζαντζίδης με την σύζυγό του, Βάσω, στο σπίτι τους

Ο λογαριασμός «Greek vintage culture» στο Instagram, δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού που τραβήχτηκε το 1986.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τον Στέλιο Καζαντζίδη μαζί με την σύζυγό του, Βάσω στο σπίτι τους στον Άγιο Κωνσταντίνο Λοκρίδος.

Η φωτογραφία είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό Ταχυδρόμος (Αριθμός 12, 19 Μαρτίου 1987), το οποίο βρίσκεται στην προσωπική συλλογή του χρήστη.

Πηγή: enimerotiko.gr