Στα Mediterranean Taste Awards 2022 έκλεψε τη παράσταση μια δική μας Σερραϊκή εταιρεία με μεγάλη ιστορία στο χώρο του γλυκού.

Η εταιρεία ΠΑΡΦΕ (Parfait) κέρδισε δύο βραβεία στα πολύ σημαντικά βραβεία που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία Parfait που πέρασε από την εξαιρετική της πορεία από το Νομό Σερρών στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει πλέον σε όλο το κόσμο παρέα με τα δύο νέα σνακ που κερδίζουν τις εντυπώσεις..παγκοσμίως αυτά της σειράς Riddle.

Η εταιρία Παρφέ κατέβηκε στο διαγωνισμό με τα Riddle Peanut Butter Wafers, τα Riddle Sticks και Riddle Cups και κατάφερε να κερδίσει ένα Χρυσό & ένα Ασημένιο Βραβείο αντίστοιχα, στην κατηγορία εξαιρετικής γεύσης στα Mediterranean Taste Awards 2022 στο Λονδίνο!

Η ισορροπία της τραγανής γκοφρέτας σε συνδυασμό με κρέμα φυστικοβούτυρο περιεκτικότητας 95% σε καρπό και η επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος ενθουσίασε τους κριτές και κατέταξε τα Riddle Snacks ανάμεσα στα Καλύτερα Μεσογειακά προϊόντα!

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία εξαιρετικής γεύσης για τα:

Riddle Sticks Γκοφρέτα Φιστικοβούτυρο με ολόκληρα φιστίκια & επικάλυψη σοκολάτα γάλακτος!

Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία εξαιρετικής γεύσης για τα:

Riddle Cups Ταρτάκια γκοφρέτας με φιστικοβούτυρο, καραμελωμένα φιστίκια & επικάλυψη σοκολάτα γάλακτος!

Τα MTA Awards, είναι ένας ποιοτικός διαγωνισμός μεσογειακών τυποποιημένων προϊόντων, ενώ η ιδέα των Mediterranean Taste Awards βασίζεται στο να διαδώσει τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής. 

Τα Mediterranean Taste Awards με τη συμμετοχή 1250+ επωνυμιών τροφίμων & ποτών και 760 βραβευμένων επωνυμιών, τους τελευταίους 12 μήνες πραγματοποίησε τα Mediterranean Taste Awards 2022.

Σάκη και Ζωή το όνειρο και το Παρφέ προχωράνε παρέα με τη νεότερη γενιά στο μέλλον

Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!

ΠΗΓΗ: https://www.e-vima.gr/serraika-nea/mediterranean-taste-awards-2022-parfait-vraveia-kerdise/?fbclid=IwAR1qp1RTON5yKOvTDyWFNhmHv8Ghu5JP9fuTsgZuvNSxWptL-JmgQa3qG7Q