Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε…

Ακούς «στάση του αετού» και… τρομάζεις. Σκέφτεσαι τι μπορεί να είναι αυτό; Φαντάζεσαι ακροβατικά και κάτι που περιλαμβάνει αέρα…

Κι όμως όχι. Δεν αναφερόμαστε σε μια περίπλοκη στάση, αλλά σε κάτι πολύ απλό που σίγουρα έχετε δοκιμάσει, χωρίς να ξέρετε ότι πρόκειται για την στάση του αετού!

Σίγουρα κάποια στιγμή εσείς (αν είστε γυναίκα) ή η παρτενέρ σας (αν είστε άντρας) αποφάσισε κάποια στιγμή, αυθόρμητα, να σηκώσει τα πόδια της ψηλά στον αέρα, ενώ ήσασταν σε ιεραποστολική θέση.

Ναι. Αυτή είναι η στάση του αετού. Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω και αφού φρεσκαριστεί η μνήμη σας, περνάμε στα πιο πρακτικά.

Ιδού…

Όπως καταλαβαίνετε από τη παραπάνω εικόνα, η στάση του αετού δεν ενέχει κάποιο βαθμό δυσκολίας στην εκτέλεσή της. Εκείνη ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ έρχεσαι από πάνω της μπρούμυτα.

Ανοίγει τα πόδια, τα κρατά στον αέρα δεξιά και αριστερά και διεισδύεις μέσα της, ενώ στηρίζεσαι στις παλάμες και τα γόνατα.

Ουσιαστικά, ο κορμός σου που είναι πάνω από τον δικό της, τα ανοιχτά της πόδια και τα δικά σου που κρέμονται πίσω είναι σαν να δημιουργούν το σχήμα που παίρνει ο αετός όταν πετάει.

Υπόσχεται ταυτόχρονη κορύφωση

Αφού βολευτείτε στη συγκεκριμένη θέση, μπορείτε να φιλιέστε, να χαϊδεύεστε, να επικοινωνείτε και να κοιτάζεστε στα μάτια, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ερωτική σας διάθεση.

Το eye contact άλλωστε είναι γνωστό αφροδισιακό και ο αετός είναι μία εύκολη στάση που επιτρέπει την οπτική επαφή χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ακροβατικά.

Είναι επίσης μία στάση που ευνοεί τη βαθιά διείσδυση, ακριβώς γιατί εκείνη είναι κάτω και εσύ πάνω. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στην παρτενέρ σου να αγγίζει τα επίμαχα σημεία του κορμιού της: να διεγείρει την κλειτορίδα της, ενώ είσαι «μέσα» της, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται ο οργασμός της και να ανοίγει ο δρόμος για την ταυτόχρονη κορύφωσή σας.

Πηγή: in.gr