Μέσα σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα η νεολαία των Σερρών αγκάλιασε την υποψηφιότητα αλλά και τις αντιλήψεις του υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Τζελέπη για την πολιτική, την ζωή, τη νέα γενιά και φυσικά το Νομό Σερρών. Φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι νέοι και νέες βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (14/05/2023) σε café/bar της πόλης σε μία εποικοδομητική συζήτηση, που είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, ζωντάνια και παλμό.

«Συνιστά αναγκαιότητα να ακούσουμε και να λάβουμε σοβαρά υπόψη τις αγωνίες και τους προβληματισμούς της νέας γενιάς. Στην αποψινή βραδιά πρωταγωνιστές είναι οι νέοι, τους οποίους οφείλουμε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να τους παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να χτίσουν το μέλλον της Ελλάδας και του Νομού μας», τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Τζελέπης.

«Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, που τις συνέπειες τις πληρώνει πρωτίστως η νέα γενιά οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες που βιώνουν, καθώς και τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται. Αυτή η πραγματικότητα με οδήγησε να βρεθώ απόψε με νέους και νέες και να ακούσω από τους ίδιους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως της ανεργίας, της μετανάστευσης του brain drain, της έλλειψης σταθερής δουλειάς, της αβεβαιότητας των συμβάσεων μικρής διάρκειας  και κυρίως την έλλειψη προοπτικής για το αύριο», σημείωσε ο κ.Τζελέπης.

Η νεολαία των Σερρών συζήτησε με τον υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για τις επερχόμενες εκλογές και ενημερώθηκε για το πρόγραμμα και το όραμα που έχει για το  Ν.Σερρών.

«Μέσα από το διάλογο που αναπτύχθηκε ακουστήκαν οι αγωνιώδεις σκέψεις των νέων ότι δίχως επενδύσεις στο Ν.Σερρών δεν θα υπάρξουν νέες σταθερές θέσεις εργασίας. Μιλήσαμε επίσης για την ανάγκη στήριξης των καινοτόμων ιδεών στην επιχειρηματικότητα, για τους μισθούς που σήμερα δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες διαβίωσής τους και για την αναγκαιότητα αύξησης των μισθών των νέων εργαζόμενων, ιδιαίτερα των νέων επιστημόνων που φεύγουν από τον τόπο μας», σημείωσε ο κ.Τζελέπης.

«Στις λίγες ημέρες, που απομένουν μέχρι την κάλπη της 21ης Μαΐου θέλω τη στήριξη και τη συμπαράστασή σας για να βάλουμε μαζί τις βάσεις για μία νέα, αναβαθμισμένη εκπροσώπηση στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Να βάλουμε μαζί και ξανά το Νομό Σερρών στο δρόμο της ανάπτυξης, σε ένα δρόμο προόδου και προκοπής, που να αντιστοιχεί στην Ιστορία, στον Πολιτισμό και στους άξιους ανθρώπους των Σερρών», επεσήμανε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.