Χορηγός επικοινωνίας SerraikaNea

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την έναρξη του κορυφαίου επιχειρηματικού γεγονότος των Σερρών! Η SEREXPO 2022 ανοίγει την «αυλαία» της, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, μαζί με τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, απηύθυνε κάλεσμα δυναμικής συμμετοχής όλων των Σερραίων αλλά και ξένων επισκεπτών στη SEREXPO 2022.

Συγκεκριμένα ο Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε πως η μεγάλη στιγμή της έναρξης της SEREXPO έφτασε . Για πέντε ημέρες η «καρδιά» του επιχειρείν θα χτυπά στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» με τη συμμετοχή 100 και πλέον εκθετών, που θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

«Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε τις πύλες της ανανεωμένης SEREXPO, του κορυφαίου επιχειρηματικού θεσμού του Ν. Σερρών. Η SEREXPO επιστρέφει δυναμικά με πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων σε αυτόν τον υψηλών προδιαγραφών χώρο , το Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ». Φιλοξενούμε επιχειρήσεις, φορείς , συλλόγους, δήμους του νομούς μας και όλης της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Φέτος μάλιστα έχουμε ως τιμώμενη Περιφέρεια , την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη SEREXPO και το Επιχειρηματικό μας Κέντρο, πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Σ ‘αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου.

Επίσης, απηύθυνε κάλεσμα στα εγκαίνια της SEREXPO που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 19.00. Όσον αφορά στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων ,αυτό θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο με αγροτικό συνέδριο, εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας ,γαστρονομίας, πολιτισμού , αθλητισμού κι άλλα.

Τέλος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες καθώς και τους χορηγούς και χορηγούς επικοινωνίας .

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος  τόνισε πως η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών είναι για ακόμη μία φορά συνδιοργανωτής σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, την οποία όπως είπε στηρίζει με κάθε τρόπο και με τη συμμετοχή με δικό της περίπτερο αλλά και με περίπτερο της ANΕΣΕΡ. Επισήμανε πως η SEREXPO είναι μια διοργάνωση που ανήκει σ’ όλους τους Σερραίους και πρέπει κάθε φορά να ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο, όπως άλλωστε οραματιζόταν πάντα ο αείμνηστος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας. Κάλεσε λοιπόν όλους να την ενισχύσουν με την παρουσία τους και να την προβάλλουν. Όπως τόνισε οι Σέρρες θα γίνουν για πέντε ημέρες το επίκεντρο και θα πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ένα αποτέλεσμα που θα μας δικαιώσει.

Έτερος συνδιοργανωτής της SEREXPO είναι φέτος ο δήμος Σερρών , τον οποίο στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Λειτουργιών , Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ,Προγραμματισμού , Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Σπύρος Μισιρλής.  Ο κ. Μισιρλής τόνισε πως ο Δήμος Σερρών συμμετέχει με πολύ μεγάλη χαρά στην προσπάθεια ως συνδιοργανωτής και με δικό του περίπτερο όπου θα προβάλλεται το έργο του δήμου. Παράλληλα επισήμανε την αγαστή συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων . Τόνισε πως η SEREXPO είναι ένα μεγάλο εγχείρημα που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη και ευχήθηκε η εκδήλωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.