Ο 6ος κύκλος έρχεται 30 Οκτωβρίου και θα είναι εθνική υπόθεση.

Το μοναδικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων και μια από τις μεγαλύτερες παράγωγες της περιφερειακής τηλεόρασης, επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες σας για 3ή συνεχόμενη χρονιά. Τα serraikanea ήταν εκεί για ακόμα μια φορά στα γυρίσματα και σας εξασφάλισαν αποκλειστικές φωτογραφίες .

Ο Αλέξανδρος Κουκουζέλης μαζί με την Κατερίνα, την Εύη, τον Γιάννη και το νέο μέλος Δημήτρη, σας περιμένουν στην παρέα τους.

Στην περιοχή των Σερρών, η εκπομπή θα προβάλετε από τον τηλεοπτικό σταθμό Center (κάθε Κυριακή στις 6:30 μμ) και σε όλη την Ελλάδα, από 11 δυνατά περιφερειακά κανάλια.

Το μοναδικό αυτό παιχνίδι γνώσεων, που γυρίζετε στην πόλη μας, κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών όλης  της Ελλάδας. Έτσι πια με την καλύτερη διάθεση, ανανεωμένο σκηνικό, επιστρέφει, κάθε Κυριακή με νέο επεισόδιο και κάθε Σάββατο σε  επανάληψη.

Μοιράζοντας πάντα μέχρι 450 ευρώ μετρητά πλούσια δώρα και φυσικά γνώσεις,  κέφι και ψυχαγωγία.

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της εκπομπής και φυσικά εξασφαλίσαμε για εσάς αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα λίγο πριν την πρεμιέρα. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται  εδώ στις Σέρρες και αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε απλά  ένα μήνυμα σε FB: Φακελάκι & viber 6987333177