Η Σερραία Φωτεινή Σίμογλου του Κυριάκου και της Νίκης, καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ, η οποία τα τελευταία τρία έτη διδάσκει στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ έλαβε υποτροφία πλήρους κάλυψης των διδάκτρων από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας.

Η κ. Φωτεινή Σίμογλου που επελέγη ως μία από τους 5 καθηγητές από όλη την Ελλάδα, παρακολούθησε ως υπότροφος το πρόγραμμα επιμόρφωσης των επιμορφωτών  BELC – France Education International στη Νάντη της Γαλλίας κατά το μήνα Ιούλιο 2022.

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2022-2023, η κ. Φωτεινή Σίμογλου θα επιμορφώσει καθηγητές γαλλικής γλώσσας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ανά την Ελλάδα στις σύγχρονες διδακτικές και παιδαγωγικές μεθόδους.

Θερμά συγχαρητήρια στη Σερραία Φωτεινή Σίμογλου που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό και καλή δύναμη στις νέες αρμοδιότητες!

 

Δ.Ν.

 

πηγή: https://sertharros.gr/therma-sygcharitiria-sti-serraia-foteini-simogloy/?fbclid=IwAR0cVgLPvrTMCraCfe-pzlHP4025L5jZs2fP4ew3NNpuzoNIf6OCQuu7euE