• Με καθυστέρηση έφτασε ο κ. Φωτιάδης στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό ενώ είχε ήδη ξεκινήσει.
  • Η δήλωση της ανεξαρτητοποίησης έγινε μετά την αναφορά του επικεφαλής της παράταξης ΣΕΡΡΑΣ περί συνάντησης της «ομάδας» με αντιπροσωπεία ανεμβολίαστων υγειονομικών οι οποίοι ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών ένα ψήφισμα συμπαράστασης για την κατάσταση την οποία βιώνουν.
  • Δεν σχολιάστηκε από κανέναν η αποστροφή του λόγου της κυρίας Καλώτα, ότι ο κ. Χρυσανθίδης θα αναλάβει θέση διοίκησης στην παρούσα Δημοτική Αρχή. Αυτό μπορεί να «ψιθυρίζεται» στους διαδρόμους του Δημαρχείου, αλλά επίσημα δεν έχει ειπωθεί κάτι από τον καθ ύλην αρμόδιο Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη.
  • Δεν υπήρξε επίσης καμία αντίδραση από τον κ. Φωτιάδη, στα λεγόμενα της κυρίας Καλώτα, ότι και άλλα μέλη του συνδυασμού έχουν συμφωνήσει να κατέλθουν με άλλο συνδυασμό στις επόμενες εκλογές.
  • Επίσης ο κ. Φωτιάδης ενώ στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη Εβδομάδα (7/9) έλλειπε σε ταξίδι στην Μάλτα και συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, ακούγοντας τον κ. Χρυσανθίδη να γνωστοποιεί (επίσημα), εκτός από την ανεξαρτητοποίησή του, ότι ο κ. Φωτιάδης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος, είχε ζητήσει μετάθεση της χθεσινής συνεδρίασης (ήταν να γίνει στις 12/9) για να μπορέσει να είναι παρών και να ανακοινώσει (όπως άφηνε να εννοηθεί) επίσημα ο ίδιος αυτό που ανακοίνωσε ο κ.Χρυσανθίδης, χθες δεν αναφέρθηκε καν στο θέμα.

πηγή: https://www.anexartitos.gr/anexartitopoiisi-kalota-me-karfia-gia-tin-antipoliteysi-tis-parataxis-fotiadi-fotosvideo?utm_source=webpushr&utm_medium=push&utm_campaign=110149