Την Λαϊκή Αγορά των Σερρών επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του. Συνομίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές, αλλά και με πολλούς πολίτες οι οποίοι με σύμμαχο τον καλό καιρό, συνέρρευσαν στην Λαϊκή.

Επίσης ο κ.Βέρρος επισκέφθηκε και τα καταστήματα (εμπορικά και εστίασης) στην περιοχή της Λαϊκής, όπου συνάντησε νέους επαγγελματίες αλλά και αρκετούς παλαιότερους και καταξιωμένους.

Ο κ.Βέρρος δήλωσε πως την Τρίτη παραδοσιακά ο προορισμός για τους Σερραίους είναι η Λαϊκή Αγορά, από όπου προμηθεύονται φρέσκα και ποιοτικά τοπικά προϊόντα. Οφείλουμε να στηρίξουμε τη λειτουργία των Λαϊκών και ως πολίτες και ως Πολιτεία, κατέληξε ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος ο κ.Βέρρος επισκέφθηκε την εταιρεία Θέρμη – Τηλεθέρμανση Σερρών, όπου συνάντησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Γιάννη Μυλωνάκη και ενημερώθηκε για την πορεία τόσο της Τηλεθέρμανσης όσο και της Μηδικής.

Με τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Κωνσταντινίδη της εταιρείας «Metal + Κωνσταντινίδης» συζήτησε για θέματα που αφορούν την παραγωγή και εμπορία κουφωμάτων, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία κατάφερε να  καταταχθεί στις κορυφαίες του κλάδου, με σημεία πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε άλλες επιχειρήσεις των Σερρών, ο Υποψήφιος Βουλευτής άκουσε ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και είναι κυρίως οικονομικής φύσεως και συζήτησε μαζί τους για τις δυνατότητες που παρέχουν κάποια επενδυτικά προγράμματα.