Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο καρναβαλικό παιδικό πάρτι της πόλης μας που έγινε πλέον θεσμός και συνδιοργανώθηκε από τον σύλογο «𝝨𝝚𝝦𝝦𝝖𝝞𝝚𝝨 𝝡𝝖𝝢𝝤𝝪𝝠𝝚𝝨» (Σύλλογος Σερραίες Μανούλες) και την πρότυπη και σύγχρονη 𝗦𝗜𝗥𝗜𝗦 𝗕𝗔𝗦𝗞𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟𝗟 𝗔𝗖𝗔𝗗𝗘𝗠𝗬. Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στις αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Elpida Resort & SPA, οι παραβρισκόμενοι ξεπέρασαν τους 250.

Οι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, μαζί με τα φιλοξενούμενα παιδιά από το Ειδικό Σχολείο και το ΚΑΑΑμεΑ Σερρών, ψυχαγωγήθηκαν από τον κλόουν Τιμολέων Τιραμόλα Timoleon Tiramolas και τις «Κόκκινες Μύτες» Κόκκινες Μύτες, ενώ χόρεψαν με την ψύχη τους υπό τις μουσικές επιλογές του DJ Davitis Dj Davitis wedding and more. Από το σημείο του face painting που οργάνωσε ο πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός Baby Mozart πέρασε η πλειοψηφία των μικρών καλεσμένων, ενώ την παράσταση έκλεψαν με την μεταμφίεσή τους οι «Σερραίες Μανούλες», που όχι μόνο ντύθηκαν Ποπ-Κορν, αλλά και μοίρασαν χειροποίητες… παπαλούτσες σε όλους τους καλεσμένους!
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση πλούσιων δώρων και τον μεγάλο τυχερό της εκδήλωσης να κερδίζει για το προσεχές καλοκαίρι δωρεάν 15ήμερη διαμονή στο Tzioni Summer Camp (Tzioni Summer Camp)! Οι υπόλοιποι νικητές έλαβαν δώρα που προσέφεραν ευγενικά οι Σερραίοι επιχειρηματίες Τριχόπουλος Sportboutique.gr, Χατζηγεωργίου Κόσμημα Χατζηγεωργίου, Α. Δαρνάκα Περιποιηση ΑΚΡΩΝ Αργυρω Δαρνακα, Κωνσταντινίδης Ανταλλακτικά οικιακών συσκευών Κωνσταντινίδης, οι επιχειρήσεις Σερραία και Cynthia Aesthetic Candles, ο κινηματογράφος Cine Κρόνιο και οι Οι Πελαργοί.
O Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το κατάστημα παιδικών ρούχων Extan Bebe που πρόσφερε ξεχωριστά δώρα για την κλήρωση και διένειμε εκπτωτικά κουπόνια σε όλους τους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά τους στην εκδήλωση! H εταιρεία Γατίδης Fresh, που στηρίζει χορηγικά την Ακαδημία μας από την ίδρυσή της, ήταν και πάλι παρούσα στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης, ενώ οι ιστοσελίδες Serrespost, Ανεξάρτητος και OlaNea.gr ανέλαβαν αφιλοκερδώς την προβολή της.
Τους 🙏 ευχαριστούμε όλους θερμά για την αγαστή συνεργασία, και ιδιαιτέρως την Πρόεδρο κ. Β. Πέτσα και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»!
➝ Ανανεώνουμε το ραντεβού με τους μικρούς φίλους μας και του χρόνου…
_____________________