Εντυπωσιασμένοι οι υπεύθυνοι του 𝗩𝗔𝗟𝗘𝗡𝗖𝗜𝗔 𝗕𝗔𝗦𝗞𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟𝗟 𝗦𝗞𝗜𝗟𝗦 𝗖𝗔𝗠𝗣!
➤ Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα: “Καλωσορίζουμε στην πόλη μας, το «𝗩𝗔𝗟𝗘𝗡𝗖𝗜𝗔 𝗕𝗔𝗦𝗞𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟𝗟 𝗦𝗞𝗜𝗟𝗦 𝗖𝗔𝗠𝗣», το οποίο διεξάγεται σε συνεργασία με την 𝗦𝗜𝗥𝗜𝗦 𝗕𝗔𝗦𝗞𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟𝗟 𝗔𝗖𝗔𝗗𝗘𝗠𝗬. Ως Δήμος Σερρών είμαστε κοντά σε όλους τους συλλόγους & στις προσπάθειες που κάνουν για να προωθήσουν τον αθλητισμό, μια υγιή ενασχόληση για τα παιδιά. Θέλουμε να καταστήσουμε τις Σέρρες, αθλητικό τουριστικό προορισμό. Άλλωστε η πόλη μας έχει μια μεγάλη παράδοση σε πάρα πολλούς τομείς του αθλητισμού & ελπίζουμε να συνεχιστεί & στο μέλλον.”
➤ Πρεσβευτής αναπτυξιακού προγράμματος της Βαλένθια κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος: “Δηλώνω εντυπωσιασμένος από την διοργάνωση στην πόλη των Σερρών & από τον τρόπο που «αγκαλιάστηκε» το Camp. Το επίπεδο των προπονητών είναι καταπληκτικό, κορυφαίο & είμαι ικανοποιημένος, καθώς οι γονείς μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, γι’ αυτή τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Δήμο Σερρών, καθώς δεν γνώριζα ότι υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις & ζηλεύω πραγματικά που δεν υπάρχει κάτι ανάλογο & στην Αθήνα, δηλαδή ένας πολυχώρος για τα παιδιά μας. Χαίρομαι που εδώ στις Σέρρες, ο Δήμος είναι κοντά στο «𝗩𝗔𝗟𝗘𝗡𝗖𝗜𝗔 𝗕𝗔𝗦𝗞𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟𝗟 𝗦𝗞𝗜𝗟𝗦 𝗖𝗔𝗠𝗣», & τον ευχαριστούμε πολύ.”
➤ Διευθυντής & προπονητής της Ακαδημίας της Βαλένθια κ. Χουάνχο Ρόχο: “Είναι πολύ σημαντικό, που έχω βρει ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τις ίδιες αξίες που πρεσβεύουν η Βαλένθια & η Ακαδημία & «μοιραζόμαστε» το πάθος που έχουμε για μπάσκετ. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε ανθρώπους & συνεργάτες, που έχουν την ίδια κουλτούρα με τους ανθρώπους της Βαλένθια. Εύχομαι να συνεχιστεί η συνεργασία εδώ στις Σέρρες, προκειμένου στο μέλλον να διεξαχθεί μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση.”
➤ Υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού & Επικοινωνίας του Ομίλου 𝗞𝗔𝗡𝗧𝗭𝗔 Κάντζας Supermarket, κ. Λιάνα Κάντζα: “Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, στους συμμετέχοντες & σε όσους είχαν την ιδέα να γίνει πράξη το «𝗩𝗔𝗟𝗘𝗡𝗖𝗜𝗔 𝗕𝗔𝗦𝗞𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟𝗟 𝗦𝗞𝗜𝗟𝗦 𝗖𝗔𝗠𝗣». Χαιρόμαστε που πραγματοποιούνται αυτές οι διοργανώσεις, γι’ αυτό & στηρίζουμε την εν λόγω διοργάνωση.”