Οι καλύτεροι και ισχυρότεροι κινητήρες του κόσμου θα βρυχηθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το οποίο αναδεικνύεται εκ νέου επίκεντρο της αυτοκίνησης στην πλέον πολυτελή μορφή της…

Ένα διήμερο με μοναδικά αυτοκίνητα στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας με τους τυχερούς οδηγούς τους να τα απολαμβάνουν στο ασφαλές κι ελεγχόμενο περιβάλλον του.

Ο λόγος για το Speedsector Racetrack Experience που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου, με την σύμπραξη του Premium Rally Bulgaria, τα μέλη του οποίου ξεκίνησαν από το τουριστικό θέρετρο SVlass στις ακτές της Μαύρης θάλασσας για να καταλήξουν στις Σέρρες με τα δικά τους supercars.

Στη διάρκεια του Racetrack Experience οι συμμετέχοντες βελτιώνουν την οδηγική τους ικανότητα και μοιράζονται το πάθος που εμπνέει μια Ferrari, μια Lamborghini, μια McLaren ή μια Porsche με τους χιλιάδες θεατές που κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η δράση ξεκινά το πρωί του Σαββάτου, όταν τα μέλη του SpeedSector θα συναντηθούν με τ’ αντίστοιχα της λέσχης Premium Rally από τη Βουλγαρία, στα pits της πίστας.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν στο event του Σαββατοκύριακου να υπάρχει εισιτήριο των δέκα (10) ευρώ την ημέρα για φιλανθρωπικό σκοπό.