Η έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός το απόγευμα της Τετάρτης 31-8-2022, είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια να πλημμυρίσουν τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, δίνοντας «ψήφο» εμπιστοσύνης των γονέων στις Ακαδημίες των «Λιονταριών».

Μια ομάδα 10 προπονητών και προπονητριών με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σπανό, ήταν εκεί για να υποδεχθούν, μαζί με τους διοικούντες, τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήμα στο μπάσκετ και να εξελίξουν το ταλέντο τους.

Παροχές και δωρεάν εγγραφές με κοινωνικό πρόσημο

Από την διοίκηση το καλωσόρισμα ανέλαβε ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Χρήστος Κηπουρός, ο οποίος ανακοίνωσε πως ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν για όλες τις νέες εγγραφές, ενώ Δωρεάν θα είναι η χρονιά στις ακαδημίες και για τα αγόρια με έτος γέννησης 2017-2018 καθώς και για τα κορίτσια με έτη γέννησης 2015 -2016-2017-2018. (Μοναδικό κόστος 20€ τα οποία και θα δοθούν προς ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Σερρών με τρόφιμα).

Προπονητική ομάδα

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Σπανός που ενημέρωσε για τους στόχους, τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας και παρουσίασε το προπονητικό επιτελείο το οποίο αποτελείται από τους: Γιάννη Κακιούζη, Νίκο Κηρύκο, Γιώργο Σαμαρά, Γιώργο Μπίλιο, Χρήστο Γκαβανόζη, Ραφαήλ Πεχλιβάνο, Λεωνίδα Ντίνο, Νίκη Χωλοπούλου και Ερση Τατιτζικίδου.

Ανακοίνωσε το προσωρινό πρόγραμμα που θα ισχύει μέχρι να ξεκινήσουν τις προπονήσεις στα κλειστά γυμναστήρια (υπάρχει προσωπική ενημέρωση μέσα από τις ομάδες viber που έχουν δημιουργηθεί) καθώς και τις πιθανές μέρες και ώρες που θα γίνονται οι προπονήσεις μέσα στην χρονιά. Επιπρόσθετα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα παιδιά, τους γονείς, και γενικότερα την Ακαδημία, με όσους γονείς είχαν απορίες.

Η διοίκηση

Το παρών από το Διοικητικό τμήμα έδωσαν οι κ.κ. Παναγιώτου Τάσος (Πρόεδρος ΜΓΣ Πανσερραϊκός), Βέρρος Κωνσταντίνος (Γενικός Αρχηγός), Χρήστος Κηπουρός (Υπεύθυνος Ακαδημιών), Δημήτρης Πουλτουρτζίδης (Έφορος Παιδικού τμήματος Πανσερραϊκού)  Βασίλης Χρυσανθίδης (Τεχνικός Διευθυντής), Αλέξανδρος Παρασκευϊώτης (Εφορος Ανδρικού τμήματος), Θόδωρος Καντάς (Έφορος Γυναικείου Τμήματος), Μίλτος Μαντζαρίδης (Αρχηγός Πανσερραϊκού) Γιάννης Αρχοντίδης (Αρχηγός Γυναικείου Τμήματος), Θάνος Πεχλιβανίδης (Αρχηγός ΑΕΣ), Σωκράτης Κοβανίδης (Εφορος ΑΕΣ), Νάσος Παπαδόπουλος (Ιατρός ΜΓΣ Πανσερραϊκός & ΑΕΣ)

Θα ακολουθήσει φωτορεπορταζ

Πηγή: anexartitos.gr