Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Χρήστος Θεοχαράκης και η Μάγδα Παπαδοπούλου το απόγευμα του Σαββάτου 27/8, ενώ μετά την τέλεση του γάμου, ακολούθησε και η βάφτιση του μοναχογιού τους. Γάμος και βάφτιση τελέστηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηράκλεια, τόπο καταγωγής του γαμπρού, παρουσία πολλών συγγενών και φίλων του ζευγαριού και των οικογενειών τους. Τις βέρες και τα στέφανα του ζευγαριού άλλαξε ο φίλος του γαμπρού Ελευθέριος Καραγκιόζης ενώ το μωρό βάφτισε ο Γιώργος Τατσιος Υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής, με τη σύζυγό του Ελένη και την κόρη τους Κατερίνα, φίλοι της νύφης και έδωσαν στο έξι μηνών μωράκι του ζευγαριού, το όνομα Αναστάσιος.

Την χαμογελαστή, κομψή και όμορφη Μάγδα, η οποία έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της συνόδευσαν στην Εκκλησία, ο πατέρας της Γιώργος, πιο διακριτικά δίπλα τους η μητέρα της, Αναστασία Βαφέα και ο αδελφός της Γιάννης ιδιοκτήτες της Lagoni Snail Kermes Saligkariou και την παρέδωσαν στον γαμπρό, σημειωτέον ήταν πολύ κομψός, ο οποίος και περίμενε καρτερικά στα σκαλιά της εκκλησίας την αγαπημένη του.

Η γαμήλια δεξίωση ακολούθησε στον τόπο καταγωγής της νύφης το Σιδηρόκαστρο και στην αίθουσα Δεξιώσεων Βαλκάνια, όπου οι νεόνυμφοι δέχθηκαν τις ευχές των προσκεκλημένων τους για τη νέα τους κοινή ζωή και τη βάφτιση του μικρού τους πρίγκιπα.

Μάγδα και Χρήστο σας ευχόμαστε ο έγγαμος βίος σας να είναι πάντα γεμάτος όμορφες στιγμές, να είστε υγιής και ερωτευμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα και η κάθε σας επιθυμία και προσμονή να γίνεται αυτόματα ευχή μας που θα σας ακολουθεί! Ο μικρούλης σας Αναστάσης καλοφωτιστος και ευλογημένος, να τον καμαρώνετε να μεγαλώνει. Ο κουμπάρος πάντα άξιος και οι νονοί του Αναστάση να χαίρονται το νεοφώτιστο μωράκι και να του μεταδώσουν την αγάπη τους. Εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάντα άξιοι και να είναι ο μικρούλης Αναστάσης πάντα γερός, ευτυχισμένος και γεμάτος φως σε όλη του την ζωή!

Δέσποινα Νικολάκη