Δυναμικό “παρών” και στο Βελιγράδι από τους “πελαργούς” και τους φίλους της Εθνικής, που αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη τους!

Το serrespost.gr είναι στο Βελιγράδι προκειμένου να καταγράψει την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας και των “πελαργών” και φίλων, στην σημερινή αναμέτρηση με τους Σέρβους στο Stark Arena.

Ο αγώνας είναι sold out εδώ και μέρες ενώ οι Σέρβοι φίλοι του Μπάσκετ ανυπομονούν για την αναμέτρηση Αντετοκούμπο – Γιόκιτς (που επίσης αγωνίζεται στο NBA).

Νωρίς το μεσημέρι δεκάδες Έλληνες έφτασαν στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η Εθνική προκειμένου να δουν τους παίκτες από κοντά πριν την τελευταία προπόνηση.

Στις 12:00 η αποστολή αναχώρησε από το ξενοδοχείο για το Stark Arena και η κάμερα του serrespost κατέγραψε τον ενθουσιασμό των δεκάδων Ελλήνων οπαδών, αλλά και τις δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Ιτούδη, του παίκτη της Εθνικής μας Δημήτρη Αγραβάνη, του Υπεύθυνου Εθνικών Ομάδων της Ε.Ο.Κ. Δήμου Ντικούδη, του Γ.Γραμματέα της Ομοσπονδίας Νίκου Νικολόπουλου και του Νίκου Ζεϊμπέκη Ταμία της Ε.Ο.Κ.

Πηγή: serrespost.gr