Για ακόμη μία τριετία, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήριος Κοτσαμπάς θα εκπροσωπήσει τους επαγγελματίες των Σερρών από τα έδρανα του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ, αφού στις πρόσφατες εκλογές του ανωτάτου οργάνου της Γενικής Συνομοσπονδίας κατάφερε να επανεκλεγεί 5ος στην κατάταξη και σε αριθμό ψήφων.

Με μήνυμα που αποστέλλει ευχαριστεί όλους, όσοι τον στήριξαν και κυρίως τους Σερραίους εκλεγμένους αντιπροσώπους στη ΓΣΕΒΕΕ.

Διαβάστε το μήνυμά του:

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες και κυρίως τους Σερραίους εκλεγμένους αντιπροσώπους στη ΓΣΕΒΕΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με τίμησαν για άλλη μία φορά με την ψήφο τους, δίνοντάς μου την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας.

Από πλευράς μου, θέλω να καταθέσω την πεποίθηση πως η εκλογή μου στο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ δεν είναι για μένα μόνο μία τιμητική διάκριση και αναγνώριση των όσων έχω προσφέρει τόσα χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά κυρίως αποτελεί τη δέσμευση να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε και ακόμη πιο δυναμικά κι αγόγγυστα να παλέψω και να διεκδικήσω τα δίκαια αιτήματά σας, στηρίζοντας τον τόπο μας, προστατεύοντας την εργασία μας και βελτιώνοντας τη ζωή μας.