Με … προεκλογικό αέρα εμφανίστηκε ο Στέφανος Φωτιάδης στους Διεθνείς Κωπηλατικούς αγώνες που διοργάνωσε ο ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ στο κωπηλατοδρόμιο Πεθελινού, την περασμένη Κυριακή 2/10/2022.

Η εμφάνισή του δεν ήταν …σόλο, όπως μας είχε συνηθίσει στις εκδηλώσεις-ομιλίες, οπου εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα, αλλά με συνοδεία, όπου ο ένας εκτελούσε χρέη φωτογράφου.

Έκανε και την απονομή μεταλλίων στους νικητές ενός από τα αγωνίσματα και αποχώρησε.

Να θυμίσουμε πως το κωπηλατοδρόμιο στον Πεθελινό πήρε «σάρκα και οστά» επί των ημερών του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών.

Με ποιό κόμμα;;;

Τωρα θα με ρωτήσετε με… ποιο κόμμα ξεκίνησε τον …αγώνα; θα σας γελάσω και δεν το θέλω. Πάντως όπως είχε πει και ο ίδιος, κατά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησής του από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν επαφές μαζί του τον περασμένο Μάιο, οπότε… σε μία από τις δύο… «βάρκες», φαίνεται τις τελευταίες ημέρες πως πλησίασε πιο κοντά και πιθανόν να… «έδεσε» και λιμάνι!

Έβαλε στην… αναμονή τους βουλευτές Αβραμάκη και Μπουμπα

Μάλιστα στην… έκτακτη απονομή μεταλλίων που πραγματοποιήθηκε λόγω «φόρτου εργασίας» των ενδιαφερομένων… «έκλεψε» τη σειρά από τους δύο παριστάμενους βουλευτές (Αβραμάκη και Μπούμπα)  καθώς μετά τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Σπυρόπουλο και τον Δήμαρχο Εμμ.Παππά Δημ. Νότα, έκανε αυτός την τρίτη (έκτακτη) απονομή και αποχώρησαν, αφήνοντας τους δύο Σερραίους εκπροσώπους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να υπομένουν στο λιοπύρι και τον αέρα (με χαρακτηριστική καρτερία), την επόμενη απονομή που έγινε μετά από … μιάμιση ώρα!!!  

Κάτι δείχνει πως… «εις αύριον» τα σπουδαία !

Σ.Σ. Πιστεύουμε πως δεν θα επαναληφθεί το… 2012  

 

πηγή: https://www.anexartitos.gr/o-stefanos-xekinise-ton-agona-apo-to-kopilatodromio