Η ΑΕΣ «φυτώριο» ανάδειξης ταλαντούχων αθλητών

Το απόγευμα της Τρίτης 23 Αυγούστου παρουσιάστηκε επίσημα, στο ΔΑΚ Σερρών, η νέα ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ που θα αγωνίζεται στον 4ο ομιλο του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση της ομάδας της ΑΕΣ (Προπονητής Χρήστος Γκαβανόζης), που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με την οποία θα υπάρχει πλέον πολύ στενή συνεργασία (καθώς αξιοποιείται η διάταξη της ΕΟΚ περί θυγατρικών ομάδων) με προώθηση των ταλαντούχων αθλητών της στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

Το καλωσόρισμα ανέλαβε ο Τάσος Παναγιώτου πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός και την υποδοχή ο Γενικός Αρχηγός των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ και ΑΕΣ, Βέρρος Κωνσταντίνος, δίνοντας το πνεύμα και την φιλοσοφία που έχει η διοίκηση για την ομάδα.

Η διοίκηση με ορθολογικό προγραμματισμό, σωστή οργάνωση και διαχείριση, αποσκοπεί στην ομαλή λειτουργία του αθλητικού οικοδομήματος, διασφαλίζοντας ένα υγιές περιβάλλον που θα συμβάλει στην προσπάθεια των αθλητών η ομάδα να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Στόχος η δημιουργία ομάδας με αγωνιστικό πνεύμα, η διατήρηση πρωτίστως στην κατηγορία και αναλόγως των συνθηκών ο πρωταγωνιστικός ρόλος…

Οπως επισημάνανε τόσο ο προπονητής Γιάννης Κακιούζης, όσο και ο αρχηγός της ομάδας Παντελής Γεωργιανός, η ομάδα θέλει να δείξει καλό μπάσκετ, που θα φέρει περισσότερους φιλάθλους στο Κλειστό γυμναστήριο.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση των ομάδων με τους:  Μαντζαρίδη Μιλτιάδη Αρχηγό Πανσερραϊκού, Πεχλιβανίδη Θάνο Αρχηγό ΑΕΣ, Παρασκευϊώτη Αλέξανδρο Έφορο Πανσερραϊκού, Κοβανίδη Σωκράτη έφορο ΑΕΣ, Χρυσανθίδη Βασίλη Τεχνικό Σύμβουλο, Παπαδόπουλο Νάσο, γιατρό της ομάδας και Κοφωτόλη Νίκο Φυσιοθεραπευτή.

Την ομάδα του Πανσερραϊκού αποτελούν οι:

  • Κακιούζης Γιάννης (προπονητής)
  • Κήρυκος ΝίκοςΠεχλιβάνος Ραφαήλ (βοηθοί προπονητή)
  • Μποτσιος Δημήτρης (Γυμναστής)

Ανανέωσαν οι Γεωργιανός Παντελής, Κεραμάρης Γιάννης, Μπίλιος Γιώργος, Ντίνος Λεωνίδας και Χριστοδούλου Νίκος.

Οι νέοι αθλητές που ήρθαν στην ομάδα είναι οι: Αποστολίδης Γιάννης, Αχτσής Σίμος, Γρίψιος Πέτρος, Μάντζιος Δημήτρης, Μιλόσεβιτς Νεμανια, Νικολόπουλος Ντινος και Χατζόπουλος Χρήστος.

Η Διοίκηση των «λιονταριών» ευχαριστεί για την συνεργασία που είχαν, τόσο τον προπονητή Μασλαρινό Γιώργο όσο και τους αθλητές: Ασημάκη Γιώργο, Γκούτζια Θωμά, Γούνα Γιώργο, Δατσιάδη Δωρόθεο, Δημητράκα Βαγγέλη, Παγωνίδη Δημήτρη, Στεφανίδη Άλκη, Χαρίτογλου Νίκο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική τους πορεία.

Δες περισσότερα εδώ: https://www.anexartitos.gr/mpasket-panserraikos-kri-kri-ta-liontaria-ananeomena-xekinisan-tin-proetoimasia-65-fotos?utm_source=webpushr&utm_medium=push&utm_campaign=109395