Το Πανόραμα, υποδέχεται ο Πανσερραϊκός στις γυναίκες, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 19:45, για το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι Κυπέλλου, λίγα 24ωρα μετά, την σπουδαία νίκη-πρόκριση, επι των Πανθήρων στην Καβάλα.

Με την Μαρία Χωλοπούλου να μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμό προπονήσεων, αλλά να μην υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι από τον Πασχάλη Ρούλη και την Γκέγκα να παραμένει αμφίβολη, οι “κόκκινες” θέλουν νέα πρόκριση, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα τους, μαζί με τον κόσμο στο πλευρό τους.

Η ομάδα του Πανοράματος, αποτελεί μια πολύ αξιόλογη ομάδα, έχοντας προκριθεί στην επόμενη φάση, χάρη στην νίκη επί της Νεάπολης.

Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

Σε περίπτωση νίκης, οι “λιονταρίνες” θα ταξιδέψουν στη Λάρισα για να αντιμετωπίσουν την Ολύμπια Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή (25/09) για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το Σερραϊκό κοινό αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες της Κοιλάδας με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του Πανσερραϊκού σε ακόμη μια πρόκριση.