Παραπολιτικό ενδιαφέρον κατά τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Σέρρες είχε και η συνάντησή του με τον από δεκαετίες συνδεόμενο μαζί του με στενή φιλική σχέση, γνωστό Σερραίο Δικηγόρο και πρώην υποψήφιο βουλευτή, κ. Δημήτρη Γκολέμη.

«Δημήτρη μου να τα πούμε… Καιρό έχουμε… Σε κέρδισε η δικηγορία…» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον κ. Γκολέμη μόλις συναντήθηκαν σήμερα. «Πρόεδρε είμαι πάντα δίπλα σου ακόμα και όταν δεν τα λέμε από κοντά. Το ξέρεις…» απάντησε ο κ. Γκολέμης, συνεχίζοντας όμως τη σύντομη συζήτησή τους σε χαμηλότερους τόνους που δεν επέτρεπαν στους τριγύρω να ακούσουν τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Είναι γνωστό στην πολιτική πιάτσα πως υπάρχει σταθερός δίαυλος επικοινωνίας των δύο αντρών, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός με προσωπική του απόφαση έχει τοποθετήσει τον κ. Γκολέμη Γενικό Συντονιστή στο Οργανωτικό του κόμματος σε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης, θέση κομματικά πολύ υψηλή. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, δεδομένου ότι ο κ. Γκολέμης έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής…