Κάλεσμα στους πολίτες του Νομού Σερρών να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, απηύθυνε στο πλαίσιο πρόσφατης ραδιοφωνικής του συνέντευξης, ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Τζελέπης.

«Καλώ τους συμπατριώτες μου να επιλέξουν το ΠΑΣΟΚ, γιατί έχει αποδείξει τα τελευταία 15 χρόνια, ότι είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που σέβεται τις μεγάλες ανάγκες και προτεραιότητες της χώρας. Μία παράταξη που πραγματικά βάζει πρώτα και πάνω από όλα τον πολίτη στο προσκήνιο».

Σε άλλη στιγμή της ίδιας συνέντευξης και μιλώντας  πιο συγκεκριμένα ο κ.Τζελέπης εξέφρασε την εδραιωμένη άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ με ένα ισχυρό ποσοστό θα γίνει ο καταλύτης των συνεργασιών. «Είμαστε έτοιμοι να γκρεμίσουμε τα σχέδια των Μητσοτάκη και Τσίπρα , που βούλιαξαν τον τόπο στην ανυποληψία, στα παρασκηνιακά παιχνίδια, σε παλαιοκομματικές πρακτικές. Θέλουμε να αλλάξουμε αυτές τις νοοτροπίες, να δημιουργήσουμε ξανά σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, να διασφαλίσουμε την ασφάλεια στη χώρα και να κερδίσουμε και πάλι τους Έλληνες. Μπορούμε να πετύχουμε την ανατροπή των σχεδίων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και με ένα πλειοψηφικό ρεύμα να φέρουμε το μήνυμα της ελπίδας  για το αύριο. Οι πολίτες κουράστηκαν από το διχαστικό κλίμα, που ορισμένοι εντέχνως καλλιέργησαν για να καλύψουν τη δική τους ανεπάρκεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Κλείνοντας την ωριαία συνέντευξή του και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο κ.Τζελέπης χρησιμοποιώντας πιο προσωπικό τόνο στην απάντησή του επεσήμανε τα εξής : «Οι Σερραίοι και οι Σερραίες γνωρίζουν πολύ καλά ποιους πρέπει να επιλέξουν κάθε φορά. Τον Μιχάλη Τζελέπη μπορούν να τον στηρίξουν και να τον ψηφίσουν, γιατί είμαι ένα στέλεχος, που ήμουν πάντοτε παρών, υπερασπιζόμενος τις θέσεις και τις αρχές του ΠΑΣΟΚ ακόμη και σε δύσκολες εποχές, σε σκληρούς πολιτικούς αγώνες. Ακόμη κι όταν άλλα πρόσωπα του χώρου μας λιποτακτούσαν αποβλέποντας μόνο στο προσωπικό τους συμφέρον. Δεν πάσχω από εγωπαθείς προσωπικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου, όπως έκανα και κάνω τόσα χρόνια με συνέπεια και πυγμή. Να γίνω η δική σας φωνή για να πάμε και πάλι όλοι μαζί τις Σέρρες ψηλά».