Περισσότεροι από 2500 επισκέπτες, στην πλειοψηφία τους παιδιά, έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ελευθέρων βολών που διεξήχθη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Επιχειρηματικού Κέντρου «Χρήστος Μέγκλας» καθ’ όλη τη διάρκεια της SEREXPO 2023.

          Συμπαίκτες μας στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι, που εντάχθηκε στον τομέα Αθλητισμού του Προγράμματος Παράλληλων Εκδηλώσεων της Έκθεσης, ήταν το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΦΑΡΜΑΚΗ», το κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών «ΜΑΜ & ΝΑΝΙ», καθώς και οι Σερραϊκές εταιρείες «POLLAS GLASS» (φιάλη-βάζο-πώμα-ασκοί) και «ΚΑΛΑΜΟΠΛΕΚΤΙΚΗ» (ομπρέλες – ξαπλώστρες παραλίας). Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, αν και το καλύτερο έπαθλο γι’ αυτούς είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον των επισκεπτών που εξήντλησαν 5.000 ενημερωτικά φυλλάδια με την επωνυμία τους.

Οι συμμετέχοντες που διασκέδασαν το παιχνίδι με την ψυχή τους προσπαθούσαν να πετύχουν τουλάχιστον 2/3 συνεχόμενες ελεύθερες βολές διεκδικώντας ως έπαθλο φορητό υπολογιστή (DELL Laptop Inspiron 3520 15.6”) αξίας 600από το κατάστημα «COMPUTER EXPERT». Από τους 664 επιτυχόντες που μπήκαν στην κλήρωση, τυχερός νικητής αναδείχθηκε τελικά ο 13χρονος μαθητής Χρήστος Μαυρίδης.

 

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΛΛΙΑΡΑ, το ΔΣ αυτού, καθώς και όλο το προσωπικό του, όχι μόνο για την ευκαιρία που μας έδωσαν να διοργανώσουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά αυτή την αθλητική δράση, αλλά κι επειδή στάθηκαν δίπλα μας για να διευκολύνουν την προσπάθειά μας.

Βεβαίως, το παιχνίδι συνεχίζεται όλη τη χρονιά στο Basketball Airdome του Αθλητικού Πάρκου Elpida Resort, τόσο για αγόρια και κορίτσια 5-16 ετών όσο και για ενήλικες, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων Σερραίων  προπονητών με επικεφαλής τον κ. Κώστα Τότσιο.

Εγγραφές

Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-21:00 στο Basketball Airdome

Μπεντής Δημήτρης: 6983 283390

Σταυρόπουλος Ανέστης: 6944 7403

Siris Basketball Academy

Email: [email protected]

Website: www.sirisba.gr

Facebook: @sirisbasketballacademy

Instagram: @sirisbasketballacademy