Χθες το βράδυ στο Θερινό Θεατράκι Σερρών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση της Ένωσης μας για τα παιδιά των συναδέλφων μας. Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο, η παιδική θεατρική παράσταση ‘’Τρεις….και ο Αίσωπος’’ από τη Θεατρική ομάδα παιδικού θεάτρου ‘’Μικρός Βορράς’’ μαγνήτισε και συνεπήρε την προσοχή και φαντασία μικρών και μεγάλων θεατών, προσφέροντας ψυχαγωγία, ευχαρίστηση και άφθονο γέλιο μεταφέροντας ταυτόχρονα επίκαιρα και σημαντικά μηνύματα μέσω των μύθων του κορυφαίου μυθογράφου Αίσωπου.

Συγχρόνως, στους γονείς των παιδιών που θα φοιτήσουν την προσεχή σχολική περίοδο στην Α’ Δημοτικού δόθηκαν δωροεπιταγές των τριάντα (30) Ευρώ για αγορά σχολικών ειδών από το κατάστημα-βιβλιοπωλείο των Σερρών ‘’ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΙ’’.

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες και ικανοποίηση μας απευθύνουμε στη Θεατρική ομάδα ‘’Μικρός Βορράς’’ για την άψογη συνεργασία, ανταπόκριση και προθυμία τους για την πραγματοποίηση της παράστασης.

Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Σερρών και την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την ευγενική παραχώρηση του Θερινού Θεάτρου Σερρών αλλά και τα βιβλιοπωλεία ‘’ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΙ’’ για την προσφορά δωροεπιταγών και την οικονομική συμμετοχή τους στην αγορά των σχολικών ειδών για ακόμη μια χρονιά.

Τα χαρούμενα πρόσωπα και χαμόγελα των παιδιών και τα κολακευτικά σχόλια των συναδέλφων μας για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης αντικατοπτρίζουν την ικανοποίηση και την αναγνώριση των ενεργειών μας για την επιτυχία της.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους υγεία και ευημερία και στους μικρούς μαθητές καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά.