Μείωση τιμών – αύξηση μισθών – ρύθμιση χρεών είναι το τρίπτυχο που θα περιγράφει την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και των προοδευτικών δυνάμεων. Ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας τις προάλλες μάλιστα ανακοίνωσε την πρώτη νομοθετική ενέργεια εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα προβλεφθεί άμεσα:

  • Η ακύρωση όλων των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι να νομοθετηθεί το σχέδιο που παρουσίασε πριν μερικές μέρες ο Αλέξης Τσίπρας και έχει την υπογραφή και της Λούκας Κατσέλη. Δεν θα ξαναδούμε εικόνες του ανάπηρου 80χρονου στην Χαλκιδική επειδή ήταν εγγυητής του γιου του.
  • Η μείωση του ΦΠΑ στον κατώτερο συντελεστή για τα τρόφιμα, ακόμα σε μηδενικό συντελεστή για τα είδη πρώτης ανάγκης καθώς και για τη μείωση του ΕΦΚ στο κατώτερο επιτρεπτό επίπεδο που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Η κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεσμεύεται για ένα νέο μίγμα πολιτικής μακριά από τις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και οδήγησε την ελληνική κοινωνία σε ένα νέο κύμα φτωχοποίησης, αυτή τη φορά χωρίς τη συνδρομή των μνημονίων.

Στις 21 Μάιου, λοιπόν, επιλέγουμε πολιτική αλλαγή για την ενίσχυση των μικρομεσαίων εισοδημάτων, την προστασία της εργασίας, την αντιμετώπιση της επιδρομής των καρτέλ, την παλινόρθωση του κοινωνικού κράτους.

Στις εκλογές της επόμενης Κυριακής ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συνάπτουμε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ για να επιστρέψει η ελπίδα και η προοπτική στη χώρα μας.