Ο πρώην Δήμαρχος Ηράκλειας και εκ νέου υποψήφιος είχε την πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ των συνεργατών του και των υποψηφίων , Δημοτικών και Τοπικών , την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο ¨Ερωδιός¨.

Αγαπητοί Υποψήφιοι

Αγαπητά Στελέχη της Παράταξης

Σας καλωσορίζω στην αποψινή , μαζική πρώτη συνάντηση γνωριμίας, του Συνδυασμού ¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ¨.

Σας ευχαριστώ που με την παρουσίας σας αλλά και τη συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο τιμάτε και ομορφαίνετε τη σημερινή βραδιά αλλά και το ψηφοδέλτιο που θα καταθέσουμε σε λίγους μήνες.

Φίλες και φίλοι, συνεργάτες και Συνάδελφοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αν θέλαμε να χαρακτηρίσουμε την εποχή μας θα λέγαμε ότι είναι η εποχή της αβεβαιότητας και της αγωνίας.

Οι Δημότες μας δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα και νιώθουν το μέλλον τους αβέβαιο.

Γι αυτό θέλουν από κάπου να κρατηθούν και αναζητούν επίμονα να ακουστεί η φωνή τους και να στηριχθούν.

Εδώ έρχεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση για να ακούσει τους πολίτες, να διαχειριστεί την καθημερινότητα τους αλλά και να παράξει  βασικά έργα πνοής όπως είναι η Γεωθερμία, ο Βιολογικός καθαρισμός, η Αποχέτευση , το κολυμβητήριο , το αμφιθέατρο (Σκοτούσσας), αλλά και τη στήριξη των Εκκλησιών, Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, Το Σωματείο επαγγελματιών και άλλων φορέων.

           

 

 

 

Θέλω επίσης να επισημάνω πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας.

Σ΄ αυτήν καθρεφτίζονται και αναδύονται τα προβλήματα αλλά και τα θέλω της κοινωνίας.

Επομένως έχουμε να διαχειριστούμε τις ιδέες, τα συναισθήματα και  τελικά τις προσδοκίες των Δημοτών μας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θεωρώ ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένα πεδίο υπεύθυνης δράσης , όπου δοκιμαζόμαστε τόσο για τις ιδέες μας, όσο και για τις αντοχές μας.

Γι΄ αυτό σας εύχομαι καλή δύναμη, καλό και έντιμο αγώνα με την πεποίθηση της Διαφαινόμενης Νίκης.

▪ Έγινε ενημέρωση για τον Εκλογικό Νόμο που ψηφίστηκε.

▪ Επισημάνθηκαν οι βασικές αλλαγές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης στους παρισταμένους ανέφερε μεταξύ άλλων ꓽ Όλα όσο έρχονται στη ζωή μας θα πρέπει να τα εκλάβουμε ως μαθήματα. Εμείς έχουμε υποχρέωση να σεβαστούμε το 45% των συμπολιτών μας, που μας στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές, μέσα σε ένα κλίμα νοσηρότητας και αμφισβήτησης. Συνήθως λάθη και παραλείψεις δεν κάνουν εκείνοι που δεν κάνουν τίποτα. Όλοι μας με πρώτα από όλους εμένα, διδαχθήκαμε πολλά.

Σας διαβεβαιώ, με την εμπειρία που δίνει ο χρόνος και την απόσταση από διάφορα γεγονότα που τραυμάτισαν την σχέση μας με την κοινωνία, ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

 

 

 

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας λειτούργησαν συναινετικά και πάντα με τη σκέψη για το καλό του Δήμου Ηράκλειας. Είναι κοινή η διαπίστωση ότι οι άγονες αντιπαραθέσεις δεν οδηγούν πουθενά.

Όπως διαπιστώνετε το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού ¨ Δημιουργική Συναίνεση¨ είναι παρόντες. Πλαισιωνόμαστε διαρκώς με νέους φίλους.

Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει τις υπερβάσεις που πρέπει να κάνουμε, την ταχύτητα που πρέπει να αναπτύξουμε, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος που δημιούργησε η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Δουλειά μας είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά το σημαντικότερο να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις, ώστε ο Δήμος Ηράκλειας να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Το να είμαστε μια αποτελεσματική και χρήσιμη Δημοτική Αρχή μετά τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023 είναι η μόνη μας εντολή.

Όλοι σας να καταθέσετε τις σκέψεις και τις προτάσεις σας να σχεδιάσουμε και να παραδώσουμε μέσα από την διαβούλευση που θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα απτό, ξεκάθαρο, υλοποιήσιμο για το Δήμο Ηράκλειας.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς. Πρέπει να ξαναγεννηθεί η ελπίδα.

Αυτό θα σηματοδοτήσει τη νέα μας σχέση με την κοινωνία…

 

ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ