Στον Ηρακλή ξέρουν το τρίπτυχο για να κατακτήσουν την κορυφή

  • Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι  ενωμένοι για την επίτευξη των μεγάλων στόχων

 

Του Δημητρίου Γ. Νάτσιου

Τρία 24ώρα πριν ξεκινήσει και επίσημα η φετινή  χρονιά για το ποδοσφαιρικό σωματείο του Ηρακλή Αμμουδιάς το κλίμα είναι ιδανικό.

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου  της Σταυροπροσκυνήσεως με τις ευλογίες της εκκλησίας ( αγίασε ο πατήρ Χρήστος) η οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς άνοιξε την αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023.

Το πρώτο παιχνίδι θα δοθεί αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα  5.00 στο γήπεδο της Αμμουδιάς με αντίπαλο την ομάδα του Χριστός.

Το σωματείο έχει και φέτος τους ίδιους στόχους, δηλαδή τον πρωταθλητισμό προσβλέποντας να κάνει το μεγάλο βήμα που είναι η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.

Στην Αμμουδιά η περσινή κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ν. Σερρών και η συμμετοχή στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο με τους πρωταθλητές άλλων νομών δεν έχουν δημιουργήσει κλίμα εφησυχασμού και έπαρσης. Το αντίθετο μάλιστα θα λέγαμε.

Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι πιστεύουν ότι η χρονιά ξεκινά από το μηδέν και για να φθάσεις  ψηλά πρέπει να μοχθήσεις, να αγωνιστείς στο γήπεδο, γιατί τίποτε δεν είναι δεδομένο για κανένα σωματείο.

Βρεθήκαμε στην Αμμουδιά το απόγευμα της Τετάρτης στον αγιασμό και αφουγκραστήκαμε το κλίμα στους κόλπους του τοπικού Ηρακλή. Διακρίναμε την αποφασιστικότητα όλων ώστε φέτος η ομάδα θα αγωνιστεί και πετύχει τους στόχους της.

«Θέλουμε ομάδα για να κατακτήσουμε την κορυφή»

Ο πρόεδρος της ομάδας Πέτρος  Σισμάνης, ο οποίος μας μίλησε μέσω της τεχνολογίας από τις ΗΠΑ  έδωσε το στίγμα της φετινής προσπάθειας.

«Οι Αμερικάνοι λένε την φράση “ te team to beat ”  δηλαδή η ομάδα που πρέπει να νικήσεις για να κατακτήσεις την κορυφή.

Μία τέτοια ομάδα θέλουμε να δημιουργήσουμε  στην Αμμουδιά. Ως διοίκηση έχουμε υποσχεθεί το καλύτερο για να το πετύχουμε. Το ίδιο περιμένουμε να κάνουν όλοι  όσοι αποτελούν το σωματείο, δηλαδή τον προπονητή, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω αλλά μόνο ότι τίποτε δεν κατακτιέται χωρίς κόπο και υπομονή.»

«Επιμονή, πίστη και αφοσίωση για να πετύχουμε»

Προπονητής του Ηρακλή Αμμουδιάς είναι ο Παντελής Κρυστάλλης, Με καλή παρουσία σε πολλά σωματεία θέλει να ταυτίσει το όνομα του με την επιτυχία του Ηρακλή Αμμουδιάς. Βαλτεριώτης στην καταγωγή, γιός του μεγάλου γκολτζή της δεκαετίας του 1980 Χρήστου Κρυστάλλη δήλωσε στο «Σ.Θ.» ότι η επιμονή, η πίστη, και η αφοσίωση στο στόχο είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα για να  πετύχει. Δηλαδή το πρωτάθλημα αρχικά, αλλά θα χρειαστεί κόπος και για αυτό  και στη συνέχεια το βήμα παραπάνω και κατέληξε.

«Η ομάδα είχε πέρσι μια  πετυχημένη χρονιά, θέλουμε να συνεχίσουμε την περσινή  προσπάθεια και με σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα ή οποία θα βγει πρωταθλήτρια των Σερρών και στη συνέχεια μέσα από αγώνες κατάταξης με ομάδες άλλων νομών να πετύχει τον μεγάλο στόχο της και να αλλάξει κατηγορία, κάτι που είναι το κρυφό όνειρο όλων των φιλάθλων της ομάδας ».

«Στόχος ανταγωνιστική ομάδα για να πετύχουμε»

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Αμμουδιάς, με πετυχημένη παρουσία στον Πανσερραϊκό Αλέκος Βάσσος, επανέλαβε ότι η διοίκηση εργάζεται ώστε ο στόχος φέτος να επιτευχθεί. Προς αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών που θα κάνουν το ρόστερ ακόμη καλύτερο και την ομάδα  πιο ανταγωνιστική.

Ευχήθηκε ο φιλόδοξος και ικανός προπονητής Παντελής Κρυστάλλης να δέσει τους παίκτες γρήγορα ώστε να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο.

«Με ενθουσιασμό και  συνεχή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε»

Στη συνέχεια συνομιλήσαμε με τρείς ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας και τα προηγούμενα χρόνια και έζησαν, βίωσαν την περσινή προσπάθεια του πρωταθλητισμού.

Ο αρχηγός Γιώργος Σιδηρόπουλος δήλωσε ότι υπάρχει ενθουσιασμός και  μεγάλη όρεξη για επίτευξη του στόχου από τους νέους παίκτες που εντάχθηκαν στο δυναμικό της.

«Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε ότι δεν μπορέσαμε πέρσι. Εύχομαι φέτος να γίνουμε πιο δυνατοί και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδό μας στην Γ΄ Εθνική»

«Δουλεύουμε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες»

Ο Κώστας Μητκώνης από την πλευρά του τόνισε ότι φέτος διακρίνει αποφασιστικότητα και πάθος για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

«Δουλεύουμε σκληρά όλοι παίκτες και προπονητής για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης και των φιλάθλων»

«Είμαστε πιο έτοιμοι φέτος αλλά πρέπει να δουλέψουμε»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Γκάλιος ο οποίος τονίζει ότι οι εμπειρίες του παρελθόντος έχουν κάνει όλους σοφότερους και ικανότερους, ώστε φέτος ένα άπιαστο όνειρο που είναι η αλλαγή κατηγορίας να γίνει πραγματικότητα.

«Είμαστε ποιο έτοιμοι φέτος, πρώτα όμως πρέπει να διορθώσουμε τα περσινά λάθη,  να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο και νομίζω ότι στο τέλος  θα πετύχουμε τους στόχους μας».

To Yλικό της ομάδας

Το υλικό της ομάδας του Ηρακλή Αμμουδιάς αποτελούν οι ποδοσφαιριστές:

 Οι δέκα που παρέμειναν:

Ν.Γκάλιος Γ.Σιδηρόπουλος  Κ.Μητκώνης  Η.Γκάλιος  Θ.Βούλιος  Χρ.Ζυγκεριδης  Γ.Λαδόπουλος  Γ.Σπανίδης Σ.Γεωργιάδης  Α.Κουτογλιδης .

 Και οι 10 που αποκτήθηκαν:

  Σ.Παπαδόπουλος (Χρυσό) Γ.Παπαδόπουλος(Παραλιμνο) Β.Τσιαχουριδης (Πολίχνη ) Π.Κωνσταντινιδης(Πορόια) Π.Κοπαιδης (Σκοτούσσα) Π.Μαυρουδης (Μεγαλοχώρι) Γ.Καριοφυλλης(Μεγαλοχώρι) Δ.Χιτζιος (Μεγαλοχώρι) Γ.Μουχταρης(Άρης Αθύρων Γιαννιτσών) Μάξιμος Βουτσάς(Νέους Πανσερραικού).

 

 Η διοίκηση

 Η διοίκηση αποτελείται από τους:

 Πρόεδρος:  Σισμάνης Πέτρος , Αντιπρόεδρος: Μαρίγκος Χρήστος . Γενικός γραμματέας: Γιαννακόπουλος Νίκος Ταμίας: Τηλιωκης Γιώργος Ειδικός γραμματέας: Καραγκιαουριδης Γιάννης Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων  : Μυγδαλάς Σάκης ,Υπεύθυνος τύπου: Μούδιος Θωμάς

Μέλη: Γκάλιος Αλέκος Τουτουντζής Μίλτος Σιδηρόπουλος Ηρακλής Τζώρτζογλου Μαρία Μαρίγκου Ηλιάνα Αμανατίδου Σοφία

πηγή: εφημερίδα ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΘΑΡΡΟΣ