Η ομάδα yourdjs (Βy Dj Panos Piretzis) αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο της μουσικής και της διασκέδασης εδώ και πάρα πολλά χρόνια με επικεφαλής τον Dj και ραδιοφωνικό παραγωγό Πάνο Πιρετζή…

Με εμπειρία από το 1998 (ναι, τότε για πρώτη φορά κάναμε κάτι πρωτόγνωρο για την εποχή, να παίξουμε ως djs σε γάμο) στην μουσική κάλυψη εκδηλώσεων αλλά και με ασταμάτητη θητεία στα καλύτερα μαγαζιά σε Ελλάδα και εξωτερικό, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την επιτυχία και του δικού σας event!

Γαμήλιο party, βάπτιση, δεξίωση, party εγκαινίων, γιορτή, γενέθλια, αποκριάτικο party, θεματικό party, εταιρική εκδήλωση, ό,τι και αν έχετε στα σχέδιά σας, είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο για σας!!

Να προσφέρουμε για σας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής στη μουσική κάλυψη και διοργάνωση οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης.

Εγγύηση του επαγγελματισμού μας, αποτελούν τα δεκάδες ευχαριστημένα ζευγάρια και οι δεκάδες πελάτες που έχουμε συνεργαστεί σε όλη την Ελλάδα.

Εμπιστευθείτε μας για μια επιτυχημένη κοινωνική εκδήλωση. Στόχος μας είναι η διασκέδασή σας με οποιοδήποτε τρόπο.

Μαζί θα συζητήσουμε και θα κάνουμε πράξη τα σχέδιά σας.

Συνεργαζόμαστε επίσης με επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές σε περίπτωση που χρειαστείτε και live μουσική στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά. Θα είναι χαρά μας να σας ακούσουμε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε μαζί κάθε ιδέα σας.

Yourdjs team
Πάνος Πιρετζής

Phone: 6942456371

Email:[email protected]

Hours of Operation

Mon-Fri: 9-11:30pm

Sat: 9-10pm

Sun: 9-11:30pm

Web: www.yourdjs.gr

Facebook: yourdjsteam