Τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας GRECO racing team, Βασίλη Καλαμπαλίκα υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Ο κ. Καλαμπαλίκας ενημέρωσε τον κ. Μαλλιαρά για την πετυχημένη παρουσία που είχε η ομάδα στον παγκόσμιο οργανισμό F1 in schools και ευχαρίστησε θερμά το Επιμελητήριο Σερρών για την στήριξη που παρείχε σ’ αυτή την προσπάθεια.

Η  GRECO racing team είναι μια μαθητική-φοιτητική ομάδα που ξεκίνησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών και κατάφερε να διακριθεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό F1. Συγκεκριμένα, τερμάτισε 5η , ανάμεσα σε 53 ομάδες, στην συνολική κατάταξη του παγκόσμιου διαγωνισμού F1 in Schools 2022, που διεξήχθη στο Silverstone της Αγγλίας. Επιπλέον, η GRECO κέρδισε 2 βραβεία: Marketing & Sponsorship (HAAS), Research & Development (McLaren), από τις 5 συνολικά υποψηφιότητες της ομάδας για βραβείο. Τέλος, πέτυχε τον 3ο ταχύτερο χρόνο κούρσας στον διαγωνισμό.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς συνεχάρη όλη την ομάδα για τη σημαντική επιτυχία και τόνισε πως το Επιμελητήριο Σερρών στέκεται πάντα δίπλα σε νέους ανθρώπους , που έχουν ανήσυχο πνεύμα και συμμετέχουν σε προσπάθειες που κάνουν τις Σέρρες να «ακούγονται» παντού και να κερδίζουν τα εύσημα.