η ζωή είναι βαρετή όταν είναι μονόχρωμη! 🌈

12 Χρόνια στην Κορυφή!

Το Online κατάστημα GKapetanis ξεκίνησε την λειτουργία του το 2010 και σε διάστημα 2 χρόνων εκτοξεύτηκε στην κορυφή των Ελληνικών Eshop Εσωρούχων.

Έκτοτε καταφέρνουμε με συνεχείς βελτιώσεις και εμπλουτισμούς σε προϊόντα και υπηρεσίες να επιτυγχάνουμε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης της δραστηριότητας μας κάθε χρόνο και να αυξάνουμε την διαφορά μας από τον ανταγωνισμό εδραιώνοντας την ηγετική μας θέση.

Αλλά ας μιλήσουμε με αριθμούς:

  • Μετράμε 12 Χρόνια ζωής με ετήσια ποσοστά ανάπτυξης από 20% έως και 100%
  • Μας έχουν εμπιστευτεί πάνω από 200.000 Πελάτες σε Ελλάδα και Εξωτερικό
  • Οι θετικές κριτικές μας αγγίζουν τις 7000
  • Διαθέτουμε 2000 τετραγωνικά μέτρα εγκαταστάσεων
  • 5000 Προϊόντα με 100.000 παραλλαγές κατά μέσο όρο βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα online

Το 2022 εγκαινιάσαμε τις νέες εγκαταστάσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος που πλέον διαθέτει διπλάσιους χώρους λειτουργίας. Παράλληλα αναβαθμίσαμε τις διαδικασίες επιστροφών, συσκευασίας και επικοινωνίας για να απολαμβάνετε υπηρεσίες εξυπηρέτησης υψηλότερων προδιαγραφών.

Με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας, με προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, με ανταγωνιστικά ποιοτικά προϊόντα και με υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Πιστούς συνεργάτες του Ομίλου Καπετάνης, υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας προσφέρουν ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια.

Και Πάνω από όλα να Ευχαριστήσω όλους εσάς που κατατάξατε το GKapetanis στην Πρώτη Θέση.

 

Με Εκτίμηση

Καπετάνης Άγγελος

Ιδρυτής & Κύριος Μέτοχος

GKapetanis Group