είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του στον ALPHA

«Έβλεπα τον Λιάγκα που μαζί με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών μιλούσαν ένα τέταρτο για τους ομοφυλόφιλους. Για ποιο λόγο ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA και πρόσθεσε «Δεν ξέρετε, αφού δεν ξέρετε… άστο»!

Ωστόσο ο γνωστός δημιουργός επιφύλασσε και άλλες αιχμές για τον παρουσιαστή του πρωινού του ΑΝΤ1, «Και ο Λιάγκας πια είναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας. 15 χρόνια μιλάει για την ομοφυλοφιλία, λες και προσπαθεί να τελειώσει τη β’ Γυμνασίου, 15 χρόνια και δεν την τελειώνει. Άλλες φορές λέει καλά, άλλες φορές δεν λέει καλά… άστο ρε φίλε! Θα μιλήσει κάποιος άλλος, πρέπει να μιλήσεις εσύ»;

Φυσικά ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτά… Με αφορμή τη δήλωση του πρωθυπουργού στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, εστίασε και στην απουσία συζητήσεων γύρω από το συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας χαρακτηριστικά «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι περισσότερες και πιο ουσιαστικές συζητήσεις στην τηλεόραση. Γιατί καμιά φορά παίρνουν ένα απόσπασμα, το συζητάνε την άλλη μέρα και αλλοιώνουν όλο αυτό που έχεις πει. Θυμάμαι πως είχα δώσει μια συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει, «εάν θα σκεφτόμουν ποτέ να κάνω παιδί». Την άλλη μέρα βλέπω τίτλο στις εφημερίδες και σε όλα τα sites, «θα βρω άντρα και θα κάνω παιδί». Λέω, ποια είναι αυτή η Ματίνα Μανταρινάκη που βγήκε έξω και ψάχνει να βρει άντρα».

«Πας να πεις δηλαδή κάτι και αλλοιώνεται τόσο που χάνεται η ουσία. Οπότε νομίζω πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό. Ας σταματήσουν να μιλάνε. Ας μιλήσουν κάποιοι που έχουν το βίωμα, που έχουν τη γνώση, που έχουν την κατάρτιση».