Οι καλλιέργειες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις σε θρεπτικά συστατικά ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξής τους..

Τα παγκοσμίως γνωστά λιπάσματα Complesal® διακρίνονται από τις ιδανικές αναλογίες των θρεπτικών μακροστοιχείων και ιχνοστοιχείων, με σύσταση ίδια σε κάθε κόκκο. Έτσι μέσα στη νέα εντυπωσιακή και προσεγμένη διαφανή συσκευασία, υπάρχει ένα προϊόν με ιδανική σχέση μεταξύ του αμμωνιακού και νιτρικού αζώτου, με το κάλιο και το μαγνήσιο να προέρχονται αποκλειστικά από θειϊκό άλας και ο φώσφορος κυρίως από φωσφορικό οξύ. Επίσης στο προϊόν περιέχονται και τα βασικότερα ιχνοστοιχεία όπως σίδηρος, βόριο και ψευδάργυρος σε αφομοιώσιμες από τα φυτά μορφές.
Η γνωστή μάρκα Blaukorn® – κοκκώδη λιπάσματα προσανατολισμένα στις απαιτήσεις των καλλιεργειών με βέλτιστες ιδιότητες προϊόντος
Σταθεροποιημένα λιπάσματα NovaTec® – καλύτερη απόδοση αζώτου με σταθεροποίηση της αμμωνιακής μορφής

Το κατάστημά μας, διαθέτει τα πάντα για τον ερασιτέχνη και τον επαγγελματία παραγωγό!

Σπόροι – Φυτοφάρμακα – Λιπάσματα – Βιολογικά Φάρμακα – Ζωοτροφές – Κατασκευές – Συντηρήσεις Χώρων Πρασίνου – Αυτόματο Πότισμα – Είδη Κήπου – Εμπορία Δέντρων. Εφαρμόζουμε το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη Γεωργική Παραγωγή για την καλλιέργεια σκληρού σίτου. Θα μας βρείτε στις Σέρρες, Εμμανουήλ Ανδρόνικου 48. Τηλέφωνο και Fax: 2321026999.

Βρείτε μας και στο Facebook μ’ ένα κλικ εδώ.