Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου Γενικού Λυκείου Σερρών σε βουλευτές του Ν. Σερρών

Η Διοίκηση, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Σερρών εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον βουλευτή Σερρών κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη για τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξε σε ομάδα μαθητών της Β΄ τάξης του σχολείου μας που επισκέφθηκαν στις 21/10/2022 το Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων στο πλαίσιο  εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Με πρωτοβουλία του κ. Λεονταρίδη και παρουσία του καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές ξεναγήθηκαν στον χώρο του Κοινοβουλίου, ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτιρίου από ξεναγούς,  περιηγήθηκαν στην επετειακή έκθεση  της Βουλής των Ελλήνων για το 1821 «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στην Βουλή των Ελλήνων δύο αιώνες μετά», παρακολούθησαν μια πολύ κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας από τα θεωρεία, επισκέφθηκαν το Εντευκτήριο και το Καφενείο της Βουλής και συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της Βουλής και αρκετούς διακεκριμένους εκπροσώπους της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Επιπλέον, θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στον βουλευτή Σερρών κ. Χατζηβασιλείου Αναστάσιο, που έλαβε μέριμνα για την υποδοχή των μαθητών μας από συνεργάτη του, καθώς ο ίδιος απουσίαζε σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, όπως και στον βουλευτή κ. Μπούμπα Κωνσταντίνο, που χαιρέτησε και συνομίλησε εγκάρδια με τους μαθητές μας στον χώρο του Εντευκτηρίου.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη με την οποία περιεβάλατε τους μαθητές μας και τις μοναδικές στιγμές και πλούσιες εμπειρίες που χαρίσατε στα παιδιά μας, αποδεικνύοντας περίτρανα – για άλλη μια φορά – το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας για τη νεολαία του τόπου μας.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς  καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας!!!

———————————————————————————————————

Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου Γενικού Λυκείου Σερρών

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Σερρών εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για την άμεση ανταπόκριση και μεσολάβησή του στην  ΚΤΥΠ Α.Ε. – Κτιριακές Υποδομές Α.Ε για ενίσχυση και αναβάθμιση του υλικοτεχνικού μας εξοπλισμού.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 24/10/2022 παραλάβαμε 12 Βιβλιοθήκες, 30 θρανία, 50 πτυσσόμενα καθίσματα, 8 συρταριέρες γραφείου,   14  πίνακες και αναλώσιμο υλικό (μαρκαδόρους κλπ).  

Αναμφισβήτητα,  τέτοιες πρωτοβουλίες υψηλής ευθύνης και υποστήριξης των σχολείων όχι μόνο καταδεικνύουν το αμέριστο ενδιαφέρον του βουλευτή κ. Καραμανλή για το αγαθό της Δημόσιας Εκπαίδευσης  και την αγάπη του προς τη νεολαία του τόπου μας, αλλά και διαμορφώνουν θετικές συνθήκες για την προαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, την παροχή υψηλής ποιότητας διδασκαλίας  και τη γενικότερη ενίσχυση του σύγχρονου ελληνικού σχολείου.