Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ώρα 19:00, στην Αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, στην τελευταία εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, για την παρουσίαση των θέσεών μας για την Τέχνη και τον Πολιτισμό με ομιλητές την Ευπραξία (Έφη) Μπαντάζου και τον Πέτρο Αμπαλάκη, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Έχοντας βαθιά γνώση της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στον πολιτισμό της περιοχής μας και θέτοντας ως βασική αρχή την αναβάθμιση των πολιτιστικών δράσεων, θέλουμε να αναδείξουμε, τόσο τα προβλήματα, όσο και τις διεξόδους που δίνουν σε αυτά, οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, με μια ανοιχτή εκδήλωση και συζήτηση με τον Σερραϊκό λαό.

Η τρίπτυχη θεματική (Τέχνη και Αισθητική – Ελεύθεροι Χώροι – Εργασιακά Δικαιώματα), συγκροτούν, από τη θεωρία έως την πράξη, τις βασικές μας θέσεις προκειμένου ο πολιτισμός να μην αποτελεί πολυτέλεια, αλλά βασικό κοινωνικό αγαθό, που η Δημοτική Αρχή θα παρέχει σε όλους τους δημότες ανεξαιρέτως, στηρίζοντας ταυτόχρονα τους ντόπιους καλλιτέχνες.

Στόχος μας είναι, οι Σερραίοι να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στον πολιτισμό. Έναν πολιτισμό που θα αναπτύσσει την κοινωνική σκέψη, θα εξυψώνει την αισθητική και θα αποτελεί ουσιαστικό τρόπο επικοινωνίας και προβληματισμού. Θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ασχοληθούν, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, σε όποιον τομέα του πολιτισμού επιθυμούν.

Βαδίζοντας στο τέλος της προεκλογικής περιόδου, συζητάμε άμεσα για όσα μας απασχολούν, σε ένα κλίμα ενθουσιασμού, ανάτασης και σιγουριάς, πως η Λαϊκή Συσπείρωση και μπορεί και θα τα καταφέρει να βγει ισχυρή την επομένη των εκλογών,  γιατί αποτελεί τη μοναδική πολιτική έκφραση των συμφερόντων του Σερραϊκού λαού που ικανοποιεί τις ανάγκες του και φροντίζει να εξελίσσεται όλο και περισσότερο.

Σας περιμένουμε όλους και όλες, να ανταμώσουμε και να συζητήσουμε για όλα όσα μας προβληματίζουν και μας αφορούν!

Στις 8 Οκτωβρίου, διεκδικούμε την Δημοτική Αρχή, με υποψήφια Δήμαρχο την Ελένη Τούσκα!

Στις 8 Οκτωβρίου, γεμίζουμε τις κάλπες σε Δήμους και Περιφέρειες με τα κόκκινα γαρύφαλλα της Λαϊκής Συσπείρωσης!

Για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων