Το e-ilektrokinisi.gr, ιδρύθηκε με σκοπό την εμπορία ηλεκτρικών μέσων μετακίνησης, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Η εταιρεία, στηρίζεται σε αρχές, όπως η αξιοπιστία, σεβασμός, προσπάθεια για βελτίωση και εξέλιξη, με παρεμβάσεις και επενδύσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στόχος της εταιρείας, είναι η διατήρηση της επιχείρησης σε υψηλά επίπεδα, προσφέροντας στους καταναλωτές το καλύτερο αποτέλεσμα και την αντίστοιχη εξυπηρέτηση!

Στο σύγχρονο e-shop του e-ilektrokinisi.gr, θα ανακαλύψετε μια πληθώρα ηλεκτροκίνητων οχημάτων, για την καλύτερη μετακίνησή σας στην πόλη, όπως: μηχανάκια, scooters, ποδήλατα και hoverboards!

Το e-ilektrokinisi.gr, διαθέτει επαγγελματίες τεχνικούς, άρτια εκπαιδευμένους, και με πολυετή εμπειρία, έτοιμους να επισκευάσουν τo ηλεκτρικό σας scooter, ανεξαρτήτου μάρκας και τύπου, άμεσα, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Αξίζει να σημειωθεί πως, μέσω της επιχείρησης, μπορείτε να αποκτήσετε επιδοτούμενα ηλεκτρικά ποδήλατα, καθώς και επιδοτούμενα ηλεκτρικά μηχανάκια, με ή χωρίς δίπλωμα

Τέλος, για οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε να μάθετε, καλέστε στο 21044477369 και… αφήστε το scooter σας στους ειδικούς!

Θα βρείτε την εταιρεία στο 3ο Χλμ Σερρών – Νιγρίτας.

Δείτε εδώ το e-shop της επιχείρησης: e-ilektrokinisi.gr

Κάντε like στη σελίδα του e-ilektrokinisi στο Facebook!