Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής εξελέγη o Νίκος Ιντζές, μετά και την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του απερχόμενου Προέδρου Κυριάκου Μαυροφρύδη.

Η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2022 και αφού έγινε δεκτή η παραίτησή του κ.Μαυροφρύδη, ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης πρότεινε τον κ.Ιντζέ, ο οποίος, μετά από μυστική ψηφοφορία, εξελέγη με ψήφους 12 υπέρ και 7 λευκά.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης σημείωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μαυροφρύδη για τη συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο εκτέλεσε τα καθήκοντά του και ταυτόχρονα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Νίκο Ιντζέ, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στο έπακρο στα νέα του καθήκοντα».

Ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Σιντικής Νίκος Ιντζές τόνισε:

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε να με προτείνει Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής και τα μέλη που στήριξαν την υποψηφιότητά μου. Θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιος προς όλες τις παρατάξεις και να τηρήσω όσα προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου».

πηγή: https://diktyotv.gr/dimos-sintikis-o-nikos-intzes/